Lanciano vs Salernitana – Finala play-off-ului pentru retrogradare

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Lanciano vs Salernitana

Astazi incepand cu ora 21.30, Virtus Lanciano va primi pe Stadio Comunale Guido Biondi in primul meci al finalei pentru mentinerea in cel de-al doilea esalon fotbalistic al Italiei, vizita celor de la Salernitana. Ponturi pariuri fotbal Serie B – Lanciano vs Salernitana in acest articol.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Lanciano vs SalernitanaPe locul 19 a terminat Virtus Lanciano sezonul regulat in Serie B, cele 44 de puncte acumulate i-au tinut pe gazde la 2 puncte peste Livorno, prima echipa care a retrogradat direct in Serie C, si la 2 puncte in spatele celor de la Pro Vercelli, prima formatie care s-a aflat deasupra liniei rosii la sfarsitul sezonului 2015/2016.

Echipa probabila Lanciano ( 4-3-2-1 ) : Cragno, Aquilani, Rigione, Amenta, Di Matteo, Bacinovic, Rocca, Vastola, Marilungo, Bonazzoli, Turchi. 

Ei bine, astazi va trebui sa joace in finala pentru mentinerea in Serie B, primul meci ce-i drept, in fata unei formatii care nu a castigat niciodata in cele 4 vizite la Lanciano, insa a marcat de fiecare data cel putin un gol, ba mai mult, la ultima vizita a inscris chiar de doua ori, asta chiar daca meciul s-a terminat la egalitate 2-2.

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Lanciano vs Salernitana

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Lanciano vs Salernitana

De partea cealalta, Salernitana s-a trezit din starea de amorteala in care s-a aflat tot sezonul, chiar in Ponturi pariuri fotbal Serie B - Lanciano vs Salernitanaultimele etape din finalul actualei stagiuni. A fost prea tarziu insa pentru ca oaspetii de astazi nu au mai putut salva decat o participare la barajul pentru mentinerea in Serie B.

Echipa probabila Salernitana ( 4-4-2 ) :  Terracciano, Tuia, Rossi, Bernardini, Empereur, Pestrin, Odjer, Nalini, Zito, Donnarumma, Coda.

Pe locul 18 a terminat Salernitana sezonul regulat 2015/2016, primul al echipelor care au mers la barajul pentru mentinerea in Serie B, cele 45 de puncte acumulate, i-au tinut pe oaspetii de astazi la doar un punct in spatele celor de la Pro Vercelli, prima formatie  care s-a aflat deasupra liniei rosii la sfarsitul sezonului, si al 3 puncte peste Livorno, prima echipa care a retrogradat direct in Serie C.

Profita de livet-tv pentru Serie B, ai bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Spuneam ca Salernitana nu s-a impus niciodata la Lanciano in toate cele 4 vizite efectuate. Nu stiu daca au puterea sa o faca tocmai astazi, insa cert este ca oaspetii pot inscrie cel putin un gol in poarta unei formatii gazda care a primit 56 de goluri in acest sezon, 21 doar pe teren propriu, insa si Lanciano poate inscrie la randu-i, sa nu uitam ca primul meci se joaca la ei acasa si cu siguranta vor sa ia o optiune importanta pentru duelul retur inca de astazi.

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Lanciano vs Salernitana

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply