Ponturi pariuri fotbal Serie B – Bari vs Cagliari

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Bari vs Cagliari

Vineri seara incepand cu ora 21.30, Bari va primi pe Stadio Comunale San Nicola in deschiderea rundei cu numarul 40 din Serie B, vizita celor de la Cagliari. Ponturi pariuri fotbal Serie B – Bari vs Cagliari in articolul de mai jos.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Serie B, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Bari vs CagliariCu trei etape inainte de finalul sezonului actual in Serie B ( inclusiv aceasta ), Bari este pe locul 5 in esalonul secund italian, cele 65 de puncte acumulate nedandu-i prea mari batai de cap in ceea ce priveste calificarea in play-off-ul pentru promovarea in Serie A. Parcursul bun din ultimele 9 runde de campionat, parcurs incununat de 3 rezultate de egalitate si 6 victorii va trebui continuat vineri seara cu cel putin un rezultat de egalitate in fata celor de la Cagliari ( ar fi al treilea consecutiv ) pentru ca formatia gazda sa-si asigure matematic calificarea in play-off-ul pentru promovare inainte cu doua etape de sfarsitul actualei stagiuni.

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Bari vs Cagliari

De partea cealalta, Cagliari este pe locul secund in Serie B, cele 74 de puncte acumulate tinand echipa vizitatoare la 4 puncte in spatele liderului Crotone, formatie calificata matematic in primul esalon Ponturi pariuri fotbal Serie B - Bari vs Cagliariitalian. Ca si in cazul gazdelor, si Cagliari ar avea nevoie tot de un rezultat de egalitate pentru asi asigura promovarea matematic in Serie A, asta binenteles doar daca formatia oaspete nu-si va dori promovarea in Serie A de pe primul loc. Bine, acum nu vad ce rost ar avea sa se zbata pentru o promovare de pe primul loc, atata timp cat si locul intai si cel secund tot acolo duc, fara vreun beneficiu.

Echipa probabila Bari (4-3-3) : Micai – Donkor, Di Cesare, Tonucci, Gemiti – Valiani, Romizi, Dezi – Rosina, Sansone, Maniero.

Echipa probabila Cagliari (3-5-2) : Storari – Ceppitelli, Salamon, Capuano – Murru, Deiola, Di Gennaro, Joao Pedro, Balzano – Sau, Giannetti.

Cum rezultatul de egalitate va fi un avantaj atata pentru Bari cat si pentru Cagliari, ar trebui sa ne asteptam ca cele doua echipe sa nu forteze prea mult in duelul de pe  Stadio Comunale San Nicola, astfel incat sa avem un rezultat de egalitate la final, rezultat care va duce la indeplinirea obiectivului ambelor formatii.

Profita de livet-tv pentru Serie B, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

ATENTIE INSA, nu va fi exclus sa avem parte chiar de un 0-0 cel putin la pauza, atata timp cat in 4 din cele 7 intalniri directe de pe Stadio Comunale San Nicola s-a inregistrat acest scor. O alta intalnire s-a terminat tot la egalitate ( 1-1 ) in timp ce restul intalnirilor ( doua la numar ) au fost impartite frateste, in sensul ca atat Bari cat si Cagliari s-au impus de fiecare data cu acelasi scor 1-0.

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Bari vs Cagliari

Gol pana in minutul 30 : NU @ Cota 2.05 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Scor corect la pauza : 0-0 @ Cota 2.60 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply