Pescara vs Lanciano – Oaspetii inca spera la salvarea de la retrogradare

Ponturi fotbal Serie B – Duminica 08 Mai

Duminica incepand cu ora 18.30, Pescara va primi pe Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in cadrul rundei cu numarul 40 din Serie B, vizita celor de la Lanciano, formatie care inca mai spera la o salvare in-extrem-is de la retrogradare. Duelul de la Pescara va fi condus la centru de R. Abisso, ajutat la cele doua tuse de catre D. Bindoni si M. De Troia. Ponturi fotbal Serie B – Duminica 08 Mai – Avancronica, ponturi si apriuri pentru partida Pescara vs Lanciano.

Profita de livet-tv pentru Serie B, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi fotbal Serie B - Duminica 08 MaiPremergator rundei cu numarul 40 din Serie B, Pescara ocupa pozitia a 4 a in clasamentul esalonului secund italian, cele 65 de puncte acumulate asigurandu-le gazdelor in proportie de 100% accesul in play-off-ul pentru promovarea in Serie A. O victorie insa contra codasei Lanciano, coroborata si cu un egal sau o infrangere a celor de la Entella, singura formatie care in acest moment mai spera la un loc in play-off ( in momentul redactarii acestui material Entella inca nu jucase ), ar face ca Pescara sa fie matematic calificata in play-off-ul pentru promovarea in Serie A cu doua etape inainte de finalul actualei stagiuni.

Ponturi fotbal Serie B - Duminica 08 Mai

De partea cealalta, Lanciano, era pe locul 20 inaintea acestei runde, primul direct retrogradabil in Serie C, insa cele 39 de puncte acumulate inca dau sanse oaspetilor de pe Stadio Adriatico-Giovanni Ponturi fotbal Serie B - Duminica 08 MaiCornacchia la o salvare in-extrem-is de la retrogradare sau cel putin la un loc de baraj pentru mentinerea in Serie B, atata timp cat locul de baraj cat si primul direct salvabil sunt la doar doua puncte in fata.

Echipa probabila Pescara (4-3-2-1) : Fiorillo – Vitturini, Zuparic, Fornasier, Zampano – Memushaj, Torreira, Verre – Caprari, Benali – Lapadula. 

Bine, pentru asta, atat Salernitana cat si Latina plus Modena, ar trebui sa piarda toate in aceasta runda pentru ca Lanciano in cazul unei victorii sa faca saltul de pe locul 20 cateva pozitii mai in fata ( mentionam faptul ca cele 3 echipe amintite inca nu jucasera la ora redactarii acestui material ).

Echipa probabila Lanciano (4-3-2-1) : Cragno – Salviato, Aquilanti, Rigione, Di Matteo – Vastola, Bacinovic, Vitale – Marilungo, Di Francesco – Bonazzoli. 

Lanciano va veni sa lupte la Pescara cu siguranta, mai ales daca rezultatele de sambata o vor ajuta, tocmai de aceea ma astept ca oaspetii sa marcheze cel putin o data in poarta gazdelor, gazde care au primit numai putin de 49 de goluri in acest sezon, 20 doar pe teren propriu. De partea cealalta, Pescara, a marcat de fiecare data cel putin un gol in 23 din ultimele 24 de partide avute acasa, asa ca un gol marcat de gazde cred ca ar trebui sa vina logic pe undeva.

Ponturi fotbal Serie B – Duminica 08 Mai

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply