Cesena vs Spezia – Start in play-off-ul pentru promovare

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Cesena vs Spezia

Marti incepand cu ora 21.30, Cesena va primi pe Stadio Dino Manuzzi in primul meci al play-off-ului pentru promovarea in Serie A, vizita celor de la Spezia. Ponturi pariuri fotbal Serie B – Cesena vs Spezia in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Cesena vs SpeziaPe locul 6 a terminat in acest sezon Cesena sezonul regulat, cele 68 de puncte acumulate la sfarsitul sezonului plasand formatia gazda la 4 puncte in fata celor de la Entella, prima formatie care nu a prins locurilor de play-off, si la 5 respectiv 4 puncte in spatele celor de la Trapani si Pescara, formatii calificate direct in semifinalele play-off-ului datorita locurilor 3 si 4 ocupate la finalul actualei stagiuni.

Echipa probabila Cesena 4-3-1-2 : Gomis – Falasco, Magnusson, Capelli, Fontanesi – Sensi, Cascione, Ragusa, Valzania – Djuric, Ciano.

In ultima etapa Cesena a trecut cu 2-1 in deplsare de Avellino, rezultat care i-a asigurat calificarea in play-off, indiferent de ce facea Entella. Bine, Entella a pierdut in ultima runda contra celor de la Crotone, asa ca Cesena era calificata in play-off si cu un rezultat de egalitate sau o infrangere, insa gazdele acestui duel a tinut sa-si respecte blazonul de echipa mare pana la final.

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Cesena vs Spezia

De partea cealalta, Spezia, a terminat doar la egalitate 0-0 cu Ascoli in ultima etapa, calificarea in play-off-ul competitiei datorandu-se in mare masura celor de la Entella, formatie care nu a trecut de Crotone, formatie calificata deja la ora meciului in Serie A. Daca Entella castiga, astazi Spezia avea sa mearga in play-off, dar de pe ultima pozitie, Novara iesind din cartile play-off-ului in cazul unui succes al Entellei.

Echipa probabila Spezia 4-3-3 : Chichizola – De Col, Valentini, Terzi, Migliore – Sciaudone, Juande, Pulzetti – Piccolo, Calaio, Situm.

La prima vedere Cesena ar pleca ca mare favorita in aceasta intalnire, asta in principal jocului perfectPonturi pariuri fotbal Serie B - Cesena vs Spezia facut de gazde in acest sezon pe teren propriu. Din 21 de meciuri pe care Cesena le-a disputat acasa, 16 dintre acestea au constituit tot atatea victorii, doua fiind terminate la egalitate, alte 3 intalniri fiind pierdute de formatia gazda. Succesele obtinute acasa dar si golaverajul de 40-12 au plasat Cesena la finalul actualului sezon pe un meritoriu loc 2 intr-un clasament al jocurilor disputate acasa, doar Crotone stand mai bine in acest clasament.

Profita de livet-tv pentru Serie B, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Spezia insa, se descurca acceptabil pe teren strain. Oaspetii au terminat pe locul 5 intr-un clasament al jocurilor din deplasare in acest sezon, doar Cagliari, Trapani, Crotone si Bari depasind formatia vizitatoare in clasamentul meciurilor din deplasare in acest sezon. Din cele 21 de meciuri jucate de Spezia afara, 7 au fost bifate ca si victorii, 8 au fost terminate la egalitate, 6 dintre aceste 21 de dueluri fiind pierdute, golaverajul oaspetilor in deplasare fiind de 24-31.

In turul actualei stagiuni, Cesena s-a impus acasa cu un neverosimil 5-1 urmand ca la retur cele doua urmand sa termine la egalitate 1-1. De un meci cu goluri marcate in ambele porti putem avea si in meciul de astazi, atata timp cat se joaca o calificare in semifinalele play-off-ului pentru promovare in Serie A, insa cred ca Cesena pleaca usor favorita, asta in principal datorita terenului propriu.

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Cesena vs Spezia

  • Cesena – Handicap asiatic 0 ( in caz de egalitate miza va fi returnata ) @ Cota 1.60 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Cesena castiga & ambele echipe marcheaza @ Cota 5.05 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !! 

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply