Bari vs Novara – Se joaca pentru calificarea in semifinalele play-off-ului

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Bari vs Novara

Miercuri incepand cu ora 21.30, Bari va primi pe Stadio Comunale San Nicola in al doilea meci care va stabili ultima semifinalista a play-off-ului, vizita celor de la Novara. Ponturi pariuri fotbal Serie B – Bari vs Novara in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Bari vs NovaraPe locul 5 a terminat Bari sezonul regulat din Serie B, loc care le-a asigurat gazdelor duelului de miercuri participarea in play-off-ul pentru promovarea in Serie A. Gazdele au pierdut in ultima etapa contra celor de la Trapani, insa cele 68 de puncte pe care deja le aveau acumulate inaintea intalnirii cu Trapani i-au permis infrangerea, indiferent daca Entella castiga sau nu ( N.R : Entella fiind prima formatie care a terminat in afara locurilor de play-off ), Bari nu avea cum sa rateze locul de play-off.

Echipa probabila Bari 4-3-3 : Micai – Donkor, Tonucci, Di Cesare, Di Noia – Valiani, Donati, Dezi – Rosina, Puscas, Sansone.

De partea cealalta, Novara, a terminat pe locul 8, ultimul care a asigurat participarea in acest play-off, insa locul de play-off se datoreaza in mare parte infrangerii suferite de Entella in fata celor de la Crotone. Bine, meritul este si al jucatorilor celor de la Novara, formatie care a invins in ultima runda pe Modena cu 4-0, insa fara infrangerea Entellei cu Crotone, Novara nu s-ar fi aflat in acest play-off.

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Bari vs Novara

O singura data a invins Novara pe Bari, chiar in prima intalnire directa dintre cele doua ( 3-1 in decembrie 2012 ), insa de atunci au urmat alte 5 dispute directe, in 4 dintre acestea Bari impunandu-sePonturi pariuri fotbal Serie B - Bari vs Novara de fiecare data. Doar o singura partida s-a incheiat la egalitate intre cele doua, chiar in turul actualei stagiuni, 1-1 pe aceeasi arena pe care se va disputa intalnirea de miercuri.

Echipa probabila Novara 4-2-3-1 : da Costa – Dickmann,Troest, Vicari, Mantovani – Buzzegoli, Casarini – Farago, Gonzales, Corazza – Evacuo. 

In singurele 3 intalniri directe disputate pe Stadio Comunale San Nicola ambele echipe au marcat, succesele fiind impartite frateste ( o victorie Bari, una Novara, alt duel incheindu-se la egalitate 1-1 ), in doua dintre acestea numarul golurilor depasinf de fiecare data cifra 3.

Profita de livet-tv pentru Serie B, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Sigur ca ne putem astepta si in acest duel ca ambele echipe sa marcheze, sa nu uitam ca in joc este pusa o calificare in play-off-ului pentru promovare, insa cred ca Bari ajutata si de terenul propriu, pleaca cu un usor avantaj.

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Bari vs Novara

  • Bari – Handicap asiatic 0 ( in caz de egalitate miza va fi rambursata ) @ Cota 1.57 – la Unibet – Deschide aici un cont la Unibet si incaseaza SUPER BONUSUL de bun venit
  • DE INCERCAT : Ambele marcheaza & peste 2.5 goluri @ Cota 2.60 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply