Turneul de la Toulon Mexic vs Franta

Ponturi fotbal Turneul de la Toulon Mexic vs Franta

Azi se da starul la „Festival international foot espoirs de Toulon”, Turneul de la Toulon mai pe înțelesul tuturor. Este ediția cu numărul 44 a celei mai cunoscute competiții pentru tinerii fotbaliști. Avem 10 țări împărțite în 2 grupe de câte 5. Franța, Mali, Bulgaria, Mexic și Cehia formează grupa A, iar Guineea, Anglia, Portugalia, Paraguay și Japonia sunt în grupa B. Guineea ( este Ponturi fotbal Turneul de la Toulon Mexic vs Frantavorba despre Guinea Conacri), Mali sau Paraguay sunt noutățile din acest an. Ediția actuală este foarte importantă raportat la faptul că urmează Jocurile Olimpice de la Rio de Janiero. Să trecem acum la treabă: Ponturi fotbal Turneul de la Toulon Mexic vs Franța, grupa A, 18 mai 2016, avancronică și pronosticuri.

Pariaza fara risc pe meciurile de la Turneul de la Toulon! Ai bonus de 250 RON, cu 25% mai mare decat bonusul standard acordat de Sportingbet, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Echipa Mexicului U23 vine la Festival internațional espoirs de Toulon pentru a continua pregătirea pentru turneul olimpic din luna august. Mexicanii au o grupa dificila la Jocurile Olimpice în care se vor duela cu Germania, Fidji și Coreea de Sud, obiectivul fiind apărarea titlului câștigat în urmă cu patru ani la Londra. Actuala generație de jucători pare a fi departe de nivelul campionilor din 2012 și va depinde enorm de cei trei jucători peste 23 de ani care antrenorul Raul Gutierrez va decide să îi cheme în Brazilia.

Pregătirile El Tri au început în luna martie, în arhipelagul Azore când au întâlnit Portugalia, meci în care au fost învinși cu 4 la 0. Portughezii se vor lupta cu siguranță pentru medalii la Rio.

Mexic are 20 de participări la turneul de la Toulon unde a câștigat ediția din 2007. Din lotul Mexicului se remarcă jucători precum Carlos Fierro, atacantul lui Querétaro, portarul Raúl Gudiño împrumutat de FC Porto la Madeira, fundașul Carlos Alberto Guzmán de la Tijuana, Ponturi fotbal Turneul de la Toulon Mexic vs Frantastângaciul Osvaldo Rodríguez de la Pachuca, mijlocașul Javier Salas de la Dorados sau mijlocașul Omar Nicolás Govea om de baza la FC Porto B.

Sunt mulți jucători absenți la Toulon ei fiind încă angrenați în meciurile din Campionatul Mexicului. Chivas, Pachuca, Rayados de Monterrey, Morelia, Tigres, Santos Laguna și Club Leon nu au dat drumul jucătorilor ceruți de antrenorul echipei U23.

Echipa Franței U20 vine din postura de campioni ai ultimei ediții. Antrenorul Patrick Gonfalone are suficienți jucători de calitate pentru a apară titlul. Este vorba practic de același lot crescut deja de la U19, Ponturi fotbal Turneul de la Toulon Mexic vs Frantacare include jucători și de la U21 care a învins Anglia în noiembrie anul trecut cu 4 la 3. Impresia lăsată atunci a fost excelență, iar impresario englezi au pornit deja “vânătoarea” -15 din cei 18 jucători au acum oferte din Anglia!

Francezii au câștigat turneul de la Toulon de 12 de ori din 1974 încoace. Les Bleus se bazează pe jucători ca Moussa Dembélé – Fulham, Lys Mousset – Le Havre, Brahim Konaté, Samed Kilić – ambii de la Auxerre, Moussa Niakhaté, Pierre Slidja – ambii de la Valenciennes, Bingourou Kamará – Tours, Dylan Batubinsika – PSG, Mouctar Diakhaby – Lyon sau Alexis Blin – Toulouse.

Sunt jucători pe care i-am văzut etapă de etapă în Ligue 2 sau în Ligue 1, iar Batubinsika de exemplu este unul dintre cei mai apreciați jucători de la echipa a două a lui PSG – este un fundaș central bine legat, 1m84, 80 de kilograme cu origini congoleze.

Absentează Lucas Hernández de la Atletico Madrid, Jean-Philippe Gbamin de la Lens sau Olivier Ntcham de la Genoa, el fiind proprietatea lui Manchester City.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Mexic: Raúl Gudiño / Manuel Lajud – García, Gutiérrez, Carlos Guzmán, Osvaldo Rodríguez – Rosario Cota, Govea, Javier Salas – Alejandro Díaz, Erick Torres, Carlos Fierro.

Franta: Escales / Bingourou Kamará – Diakhaby, Coulibaly, Fulgini, Niakhaté – Aloïs Confais, Samed Kilić, Kemen – Moussa Dembélé, Slidja, Mousset.

Ponturi fotbal Turneul de la Toulon Mexic vs Franta

Victorie Franta, 2 solist, cota 1.90 la casa de pariuri online SportingBet.

Ambele marcheaza, cota 1.75 la casa de pariuri online Betfair care va ofera bonus 200 EUR, 100% din depunere!

Victorie Franta si peste 1,5 goluri, cota 2.25 la casa de pariuri online Betfair.

 

Ponturi fotbal Turneul de la Toulon Mexic vs Franta

Leave a Reply