Turneul de la Toulon Mexic vs Cehia & Bulgaria vs Franta

Ponturi fotbal turneul de la Toulon

Avem meciuri foarte interesante la Turneul de fotbal de tineret de la Toulon. “El Tricolor mexicano” înfruntă Cehia și are neapărat nevoie de victorie. Mexicul are un lot cu experiență, dar și multe absente față de echipa care va merge la Rio. Franța înfruntă Bulgaria, care se află la primul Ponturi fotbal turneul de la Toulonmeci în turneu și vine cu un lot combinat de la U19 și U21. Les bleus au debutat miercuri cu o victorie contra echipei olimpice a Mexicului și nu concep să nu câștige și azi. Ponturi fotbal turneul de la Toulon, meciuri grupa A, 20 mai 2016, avancronică și pronosticuri.

Pariaza fara risc pe meciurile de la Turneul de la Toulon! Ai bonus de 250 RON, cu 25% mai mare decat bonusul standard acordat de Sportingbet, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

MEXIC U23 VS CEHIA U20

Mexicul vine după înfrângerea, 1 la 3 contra Franței. Partida a fost una care a evidențiat problemele mexicanilor care au deschis scorul prin Arturo Alfonso González, jucătorul lui Atlas, dar în defensivă au fost dezorganizați. Les Bleus au egalat imediat prin Sehrou Guirassy.  Înainte de sfârșitul primei reprize (meciurile sunt jucate în reprize de 40 de minute) a venit și golul doi pentru francezi reușit de fundașul lui PSG, Dylan Batubinsika imposibil de oprit de fundașii mexicani. În a doua parte, Guirassy a înscris din nou și nu a existat vreo reacție finală din partea los aztecas. Eliminarea lui Luis López a contat și ea în stabilirea rezultatului final.

Antrenorul “Potro” Gutiérrez va face modificări substanțiale în primul 11, mai ales duminică are un meci greu împotriva puternicei echipe din Mali. La Turneul de la Toulon ritmul este unul cu un meci la 48 de ore, lucru care te obligă să folosești intreg lotul.

 

Ponturi fotbal turneul de la ToulonCehia U20 a debutat cu o victorie, 1 la 0 cu Mali 1-0. A fost practic o surpriză pentru că cehii s-au reunit în actuala formulă, antrenor și jucători cu doar două zile înainte de începerea competiției.

Cehii au avantajul faptului că jucătorii se cunosc totuși bine de la echipele de club. Vorbim aici despre cei 4 fotbaliști de la Sigma Olomouc, Simon Falta, Jan Sterba, Tomás Chorý și Lukáš Buchvaldek, despre perechea de la Jilhava, portarul Luděk Vejmola și atacantul Jakub Fulnek (marcator în meciul cu Mali), precum și despre jucătorii de la Banik Ostrava Denis Granecný și Filip Kaša.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Mexic: Lajud – Guzman, Juan Carlos García, Silva, Gutiérrez – Rivas, Luis Loroña, Omar Govea,  Ulises Jaimes Huerta – Fierro, Erick Torres.

Cehia: Vejmola – Chyla, Granecný, Tetour, Kaša – Jan Sykora, Buchvaldek, Machuca, Kodes – Fulnek, Preisler.

Victorie Mexic, 1 solist, cota 2.10 la casa de pariuri online SportingBet.

Total goluri Mexic peste 1,5, cota

 

 

BULGARIA U21 VS  FRANTA U20

Ponturi fotbal turneul de la ToulonBulgaria U21 poate fi surpriza turneului, echipa venind după meciuri foarte bune în grupa de calificare la Campionatul European U21 din 2017. Bulgarii sunt pe locul 4 în grupa cu 11 puncte, 5 mai puțin decât Danemarca și ne-au învins cu 2 la 0 în toamnă la Tîrgu Mureș. Mijlocașul Nikola Kolev, marcator contra României și unul dintre cei mai buni jucători de la Litex nu face parte din lot pentru turneul din Franța.

Antrenorul Antoni Zdravkov a mizat pe mai mulți jucători de la Under 19, oferindu-le șansa de a juca la un turneu de prestigiu. Lotul bulgar este format din jucători din campionatul intern cu excepția mijlocașului Antonio Vutov de la Cosenza.

Pentru meciul de azi este de așteptat ca Zdrakov să folosească un prim 11 mai experimentat, păstrând jucătorii tineri pentru meciurile următoare. Nu vor lipsi cu siguranță portarul Georgi Kitanov de la Cherno More, mijlocașul Gamakov de la Botev Plovdiv și cei doi jucători de la Litex, Malinov și Minchev.

Franța U20 a debutat cu o victorie împotriva Mexicului. Echipa condusă de Patrick Gonfalone a început prost meciul cu mexicanii, dar Guirassy, marcator de top și la Auxerre, a reușit să întoarcă rezultatul.

Ponturi fotbal turneul de la ToulonLes Bleus au avut doar o zi de odihnă și vor apărea multe schimbări în primul 11. Este de notat că Bulgaria este considerată una dintre cele mai slabe echipe prezente la Toulon, lucru care s-ar putea să fie o totuși o capcană pentru băieții lui Gonfalone. Este de așteptat ca jucători cheie precum Niakhaté, Guirassy, Olivier Kemen sau Samed Kilić să fie în teren și azi.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Bulgaria: Kitanov – Malinov, Vutov, Terziev, Radev – Gamakov, Tsonev, Velkovski – Minchev, Nenov, Bekir Rasim.

Franta: Escales – Diakhaby, Coulibaly, Fulgini, Niakhaté – Confais, Kilić / Salles Lamonge, Kemen – Diallo, Mousset / Thomas Robinet, Guirassy.

Ambele marcheaza, cota

Total goluri peste2,5,  cota 1.65 la casa de pariuri online SportingBet.

Leave a Reply