Turneul de la Toulon Anglia vs Portugalia

Ponturi fotbal Turneul de la Toulon Anglia vs Portugalia

Anglia U21 și Portugalia U20 joacă azi primul meci la Festival international foot Espoirs de Toulon. TURN TOULON 4Cele doau echipe fac parte din Grupa B alături de Paraguay U23, Japonia U23 și Guineea Conacri. Englezii sunt favoriți în grupa, cu jucători cu mai multă experiență la un nivel ridicat dar și în acest turneu. Ponturi fotbal Turneul de la Toulon Anglia vs Portugalia, grupa B, 19 mai, avancronica și pronosticuri.

Anglia U 21 vine să câștige turneul după ce anul trecut a terminat pe locul al patrulea pierzând cu Statele Unite, scor 2 la 1 duelul pentru locul al treilea. Liderul echipei este atacantul lui Sunderland, Duncan Watmore.

Antrenorul Gareth Southgate are un lot de 20 de jucători, dintre care se remarcă fundașul lui Arsenal, Calum Chambers, jucătorii lui Chelsea, Ruben Loftus-Cheek și Kasey Palmer, Jack Grealish de la Aston Villa, mijlocașul lui Napoli, Nathaniel Chalobah. Jucătorul italienilor alături de Nathan Redmond și Watmore revin în lot după evoluțiile dezangitoare de la Campionatul European din martie anul trecut. Doisprezece jucători au mai participat la Turneul de la Toulon de anul trecut cu echipa U20 condusă de Aidy Boothroyd.

Pariaza fara risc pe meciurile de la Turneul de la Toulon! Ai bonus de 250 RON, cu 25% mai mare decat bonusul standard acordat de Sportingbet, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Portugalia U20 vine la Toulon ca parte a programului de pregătire pentru Jocurile Olimpice de la Rio și Campionatul Mondial U20.

Antrenorul Edgar Borges revine la Toulon după experienta din 2013 când a terminat pe locul 4, pierzând cu 1 la 2 în lupta pentru locul trei împotriva Franței.

Benfica cu 5 jucători, FC Porto cu 4 jucători și Braga cu 3, sunt cluburile care dau cei mai mulți fotbaliști la lot. Se remarcă portarul lui Manchester United, Joel Pereira, jucătorii lui Porto, Diogo Verdasca și João Costa, mijlocașul Dalcio Gomes autor al unui sezon excelent cu Belenenses și Benfica B, jucătorii de la Braga, João Gamboa și Jorge Fernandes și fundașul de la Paços Ferrerira, Paulo Henrique.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Anglia: Angus Gunn – Chambers, Brendan Galloway, Stephens, Matt Targett – Lewis Baker, Chalobah, Loftus-Cheek, Ward-Prowse – Grealish, Watmore.

Portugalia: Joel Pereira – Hildeberto Pereira, Ruben Dias, Diogo Verdasca, Ivanildo Fernandes – Gilson Costa, Sérgio Ribeiro, Rúben Macedo, André Horta – Romário Baldé, João Pedro Silva.

Ponturi fotbal Turneul de la Toulon Anglia vs Portugalia

Victorie Anglia, 1 solist, cota 1.85 la casa de pariuri online SportingBet.

Ambele marcheaza, cota2.05 la casa de pariuri online Betfair care va ofera bonus 200 EUR, 100% din depunere!

Victorie Anglia si peste 1,5 goluri, cota 2.60 casa de pariuri online Betfair.

 

Leave a Reply