Pariuri fotbal Ligue 2 – Ponturile etapei din 6 mai

Pariuri fotbal Ligue 2 – Ponturile etapei din 6 mai

Avem o etapă interesantă în Ligue 2. Metz își poate asigura locul în Ligue 1, iar Nancy poate deveni campioană, dar Red Star, Le Havre și Dijon au ceva de obiectat raportat la obiectivele celor două echipe din Lorena. În subsolul clasamentului se duce o lupta dura cu Sochaux, Niort sau Evian sperand la salvarea de la retrogradare. Să trecem acum la treaba: Pariuri fotbal Ligue 2 – Ponturile etapei din 6 mai, prezentarea completă a etapei din liga secundă franceză, avancronică și pronosticuri pentru 10 partide.

Pariaza fara risc pe meciurile din Ligue 2! Ai bonus de 250 RON, cu 25% mai mare decat bonusul standard acordat de Sportingbet, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

  • AUXERRE vs LE HAVRE

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapei din 6 maiAuxerre nu are vreun obietiv în afară de a încheia sezonul în forță cu Gaëtan Courtet și Sehrou Guirassy punctând în clasamentul pasatorilor și marcatorilor. Le Havre este încă în cursa pentru promovare.

Auxerre pare să se fi trezit prea târziu și în ciuda unei serii bune în ultimele etape nu are șanse de a reveni în Ligue 1. Aflată pe locul 8, AJA vine după două victorii, 2 la 0 cu Dijon și 3 la 2 cu Sochaux.

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapei din 6 maiAflata pe locul 4, la 3 puncte în urma lui Metz, Le Havre este obligată să câștige partida de azi, După 3 partide fără victorie, normanzii au revenit cu 3 la 1 în fața lui Nîmes vinerea trecută. Les Ciel et Marine au avut noroc în ultima etapă după eliminarea portarului de la Nîmes Olympique, moment în care conduceau deja cu 1 la 0.

În meciul tur Le Havre s-a impus cu 1 la 0 pe teren propriu.

Victorie Auxerre, 1 solist, cota 2.75 la casa de pariuri online 888sport.

Total goluri, peste 2,5 cota 2.07 la agentia de pariuri online Unibet.

 

  • AC AJACCIO vs SOCHAUX

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapei din 6 maiAjaccio și-a asigurat locul în Ligue 2, dar Sochaux continuă lupta disperată pentru a evita retrogradarea.

AC Ajaccio pare să fi obosit pe final de sezon și este în cautarea unei victorii de 5 etape. Les Ours au avut un start fulminat în 2016, s-au salvat de la retrogradare și se află acum pe locul 13. Corsicanii vin după două remize cu Valenciennes și Créteil, 1 la 1, respectiv 2 la 2. Laurent Abergel, Zié Diabaté si  Riffi Mandanda nu vor evolua nicia zi, dar revine capitanul Johan Cavalli.

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapei din 6 maiSochaux are din nou o perioada slabă și vine după două înfrângeri cu Nancy ( 0 la 1) și Auxerre (2 la 3). Les Lionceaux au revenit pe locul 18 în clasament, la egalitate de puncte cu Evian, locul 17, primul deasupra liniei.

În meciul tur Sochaux s-a impus cu 3 la 0.

Meci nul, X solist, cota 2.95 la casa de pariuri online 888sport. 

Ambele marchează, cota 2.02 la agentia de pariuri online Unibet.

 

  • BOURG-PÉRONNAS vs LENS

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapei din 6 maiAvem două echipe care nu au vreo motivație. Lens a ratat promovarea și este cu gândul la restructurea acționariatului și bugetul pentru sezonul viitor. Este meciul de adio al atacantului Pape Sané în fața propriilor suporteri. Senegalezul are 36 de goluri în 71 de meciuri jucate pentru Bourg, a fost cel mai bun jucător din National în sezonul trecut și primul marcator în Ligue 2 pentru FBBP 01. În sezonul viitor Sané va evolua pentru Caen, dar azi este o zi în care trebuie să fie din nou remarcat.

Aflată pe locul 11 în clasament, Bourg-Péronnas a făcut un sezon mult peste așteptări. Finalul este însă unul fără strălucire și echipa are o serie de 4 meciuri fără victorie. În etapa trecută băieții lui Hervé Della Maggiore au cedat în deplasare cu Red Star, 0 la 1 la capatul unui meci în care au ratat 4-5 mari ocazii de gol.

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapei din 6 maiLens a renunțat la ambițiile de a promova și a căzut pe locul 6 în Ligue 2. Echipa lui Antoine Kombouaré vine după doua înfrângeri la rând una la Nîmes (2 la 4) și una pe teren propriu cu Paris FC, ultima clasată, 0 al 1.

Lens s-a impus cu 2 la 0 în meciul tur.

 

Victorie Bourg-Péronnas, 1 solist, cota 2.40 la casa de pariuri online 888sport.

Total goluri Bourg-Péronnas peste 1,5, cota 2.28 la agentia de pariuri online Unibet.

Pape Sané marcator, cota

 

  • CLERMONT FOOT vs BREST

Avem un duel fără motivație cu doua echipe care și-au lămurit sezonul.

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapei din 6 maiClermont a clacat pe final de sezon și a spus adio unei posibile promovări în Ligue 1 și a căzut pe locul 7. Jucătorii pregătiți de Corinne Diacre sunt lipsisti de inspirație în atac și vin după un eșec pe teren propriu, 0 la 1 cu Tours și după o remiză, 1 la 1 cu Laval în etapa trecută. Corinne Diacre s-a declarat mulțumită de remiza cu Laval asta după ce, în prima repriză, echipa sa putea încasa 4 sau 5 goluri, dar a primit doar unul.

Clermont face deja pregătiri pentru sezonul viitor și testează o serie de jucători noi, iar în meciul de azi pot intrăacei care nu au prins minute până acum. Revin accidentatii Eugène Ekobo și Jacques Salze, dar fundașul stânga Djellabi și golgeterul Diedhiou sunt incerți.

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapei din 6 maiBrest așteaptă de pe locul 10 finalul unui sezon mediocru și schimbarea acționarilor. Obiectivele sunt ratate, iar echipa are o serie de 6 meciuri fără victorie inclusiv un eșec pe teren propriu, 0 la 2 contra lui Evian în etapa trecută. Paul Le Guen este deja prezent în club și va prelua echipa imediat dupa finalul sezonului. Lotul deplasat la Cerlont Ferrnd este unul “experimental”.

Clermont a câștigat în tur cu scorul de 2 la 1.

Victorie Clermont, 1 solist, cota 1.75  la casa de pariuri online 888sport. 

Total goluri peste 3,5 cota 3.80 la agentia de pariuri online Unibet.

Victorie Clermont la 2 goluri sau mai mult cota 2.75 la agentia de pariuri online Netbet.

 

  • METZ vs TOURS

Metz luptă pentru promovare, iar Tours nu are vreun obiectiv pe final de sezon.

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapei din 6 maiMetz este pe val și vine după 6 victorii în ultimele 7 partide. Les Grenats au 3 victorii spectaculaose, 3 la 0 cu Bourg-Péronnas, 2 la 0 cu Red Star și 4 la 0 cu Dijon sâmbăta trecută. Echipa se află pe locul 3 și are nevoie doar de o remiză pentru a-și asigura promovarea. Scenariul de baza este victorie Metz și eșec sau remiză pentru Le Havre.

22.000 de bilete erau vandute deja de ieri pentru meciul cu Tours. Metz speră să câștige azi având întreg lotul apt de joc. Lipsește totuși un om important, căpitanul Kevin Lejeune, reaccidentat. Les Grenats au doar 4 eșecuri pe teren propriu în actualul sezon și o serie de 3 victorii la rând pe Saint Symphorien.

Habib Diallo, Christian Bekamenga și Yéni Ngbakoto sunt liderii unei ofensive mult peste cea a adversarilor – Tours este pe locul 15 în topul liniilor de atac cu o medie de 0.9 goluri înscrise per meci în timp ce Metz este pe 4 cu o medie de 1,4 goluri marcate.

Aflată pe locul 9, Tours termină campionatul fără presiune. După o victorie surpriză la Clermont în etapa a 35-a, băieții lui Marco Simone au pierdut pe teren prorpiu contra lui Niort, 1 la 2 în ultima etapă. Tours este o echipa solidă în deplasare cu doar 5 înfrângeri în 17 meciuri, din care două în 2016. Echipa are a cincea defensivă din campionat cu doar 33 de goluri primite – Metz a incast 37 de goluri.

Tours s-a impus în partida din tur cu 2 la 0.

Victorie Metz, 1 solist, cota 1.36 la casa de pariuri online Betfair care va ofera CEL MAI MARE BONUS din România 200 EUR, 100% din depunere!

Victorie Metz la 2 goluri sau mai mult, cota 1.90 la agentia de pariuri online Netbet. 

 

  • NANCY vs EVIAN-THONON-GAILLARD

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapei din 6 maiNancy are șansa de a câștigă titlul de campionă în Ligue 2, iar Evian lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Lider în clasament și cu promovarea asigurată, Nancy are doar un punct avans față de Dijon în duelul pentru titlul de campioni. Echipa a pus punct unei serii bune de 5 meciuri fără înfrângere cu un eșec la Valenciennes la începutul săptămânii în curs.

Evian-Thonon-Gaillard a obtinut prima victorie după 10 meciuri fără victorie și s-a relansat pe terenul celor de la Brest în etapa trecută. Cédric Barbosa & Co au urcat pe locul 17 în clasament, primul neretrogradabil, dar au același număr de puncte cu Sochaux, echipa aflată pe poziția a 18-a.

În meciul din tur, Nancy s-a impus cu 1 la 0.

Victorie Nancy, 1 solist, cota 1.61 la casa de pariuri online Betfair care va ofera CEL MAI MARE BONUS din România 200 EUR, 100% din depunere!

Victorie Nancy la 2 goluri sau mai mult, cota 2.50 la agentia de pariuri online Netbet.

Cartonaș roșu în meci, DA, cota

 

  • NÎMES vs LAVALPariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapei din 6 mai

Gazdele au un final de sezon excelent și vor întâlni o echipa care vrea să își asigure un meci liniștit în etapa viitoare.

Nîmes este pe val, are un parcurs excelent în 2016 și s-a salvat de la retrogradare ocupând un lco 12 liniștitor. După 3 victorii la rând cu Valenciennes (2-0), Tours (2-1), Lens (4-2), les Crocos au cedat la Le Havre în etapa trecută (1-3).

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapei din 6 maiLaval lupta pentru locul sau în Ligue 2 și vine după doua remize foarte utile cu Brest și Clermont, 0 la 0 respectiv 1 la 1. Grație acestor două puncte, les Tangos au urcat pe locul 14 cu 4 puncte avans față de prima poziție care duce în National. Laval are și avantajul de a juca în ultima etapa cu Paris FC, dar meciul de azi se anunta extrem de dificil contra unei chipe care este în avantaj în duelurile directe.

Laval s-a impus cu 3 la 2 în meciul din tur.

Meci nul, X solist, cota 3.00 la agentia de pariuri online Netbet.

X solist prima repriză, cota 1.95 la  agentia de pariuri online Unibet.

 

  • NIORT vs CRÉTEIL

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapei din 6 maiAvem un meci extrem de important cu doua echipe care lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Niort are o perioada bună și a câștigat 7 puncte din 9 posibile în ultimele meciuri. Les Chamois au urcat pe lcoul 15 în Ligue 2 cu doua puncte având fata de poziția a 18-a și cu 4 mai mult decât adversarul de azi. Niort are două victorii în deplasare cu Red Star și Tours plus o remiză pe teren propriu cu Bourg-Péronnas.

Aflată pe locul 19 în Ligue 2 cu două puncte mai puțin decât primul loc neretrogradabil, Créteil continuă să spere că poate evita un sezon în National. Les Cristoliens sunt neînvinși de 3 etape, dar vin după doua remize la rând cu Paris FC și Ajaccio.

În meciul din tur, Niort a câștigat cu 3 la 2 în deplasare.

Victorie Niort, 1 solist, cota 2.05 la casa de pariuri online Betfair care va ofera CEL MAI MARE BONUS din România 200 EUR, 100% din depunere!

Total goluri peste 2,5, cota 1.90 la agentia de pariuri online Unibet.

Total cornere, peste 9, cota 1.76 la agentia de pariuri online Netbet.

 

  • PARIS FC vs VALENCIENNES

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapei din 6 maiAmbele echipe speră la salvarea de la retrogradare dar gazdele au doar șanse reduse de a prinde un nou sezon în Ligue 2.

Aflată pe ultimul loc în clasament, Paris FC speră să câștige și azi și să retrogradeze oficial doar în ultima etapă. După două meciuri fără victorie parizienii au câștigat surprinzător în etapa trecută pe terenul lui Lens, 1 la 0.

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapei din 6 maiValenciennes a pus capăt unei serii de 3 meciuri fără victorie și s-a impus în fața liderului, Nancy, 1 la 0 la începutul acestei săptămâni. VAFC este a patra echipa din Ligue 2 care nu primește gol de la Nancy într-un meci care a însemnat doar a treia victorie pe teren propriu în actualul sezon. Cu aceste 3 puncte, jucătorii lui Faruk Hadzibegic au urcat pe locul 14 cu 4 puncte avans față de Sochaux, primul loc retrogradabil.

În meciul tur cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1 la 1.

Victorie Valenciennes, 2 solist, cota 2.87  la casa de pariuri online Betfair care va ofera CEL MAI MARE BONUS din România 200 EUR, 100% din depunere!

Șansă dublă, X sau 2, cota 1.49 la agentia de pariuri online Unibet.

Total goluri Valenciennes, peste 1,5 cota 2.75 la agentia de pariuri online Unibet.

 

  • RED STAR vs DIJON

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapei din 6 maiRed Star speră încă la un loc pe podium, iar Dijon are încă șanse să prindă prima poziție în Ligue 2.

Aflată pe locul 5 în clasamnet, Red Star are 4 puncte mai puțin decât Metz și trebuie să câștige neapărat azi pentru a spera la promovare. După doua înfrângeri la rând cu Niort și Metz, Red Star a obținut trei puncte în fața lui Bourg-Péronnas în ultima etapă.

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapei din 6 maiDijon și-asigurat locul în Ligue 1 si are un duel cu Nancy pentru titlul de campioni. Aflați pe locul 2 la doar un punct în spatele liderului, les Bourguignons vin dupa doau înfrângeri la rând cu Auxerre (2-3) și cu Metz (0-4).

În meciul tur scorul a fost egal, 0 la 0.

Ambele marchează, cota 1.80 la casa de pariuri online Betfair care va ofera CEL MAI MARE BONUS din România 200 EUR, 100% din depunere!

Gol marcat minutele 76-final, DA, cota 2.15 la agentia de pariuri online Netbet.

Victorie Red Star la 1 gol, cota 3.85 la agentia de pariuri online Netbet.

Leave a Reply