Finala Champions Cup Racing-Metro vs Saracens

Ponturi rugby Champions Cup Racing-Metro vs Saracens

Lyon este gazda finalei European Rugby Champions Cup, competiția cea mai importantă la nivel de club în rugby-ul European. Trofeul și-l dispută Racing-Métro 92 și Saracens, meciul având loc pe Grand Stade de Lyon. Ponturi rugby Champions Cup Racing-Metro vs Saracens, finala Champions Cup, 14 mai 2016, avancronică și pronosticuri.

Cele două cluburi nu au mai câștigat până acum competiția, învingătoarea urmând a fi a unsprezecea echipa care se adaugă în grupul deținătoarelor  Champions Cup. Ultima victorie engleză datează din 2007, Wasps fiind câștigătorii de atunci. Avem și un deja-vu cu arbitrul Nigel Owens, cel pe care Philippe Saint-André îl caracteriza drept singurul arbitru din rugby care este mai mediatizat decât jucătorii. Galezul s-a remarcat mereu prin decizii controversate, este și prezentator al unui show tv în Țara Galilor, și-a scris deja și autobiografia, iar contul sau de twitter are 195.000 de abonați, cât Racing și Saracens la un loc!

Racing-Métro 92 a terminat prima în grupa sa în față lui Northampton Saints cu o singură înfrângere la activ. Parizienii au trecut în tururile următoare de campionii de la Toulon (19-16) și de Leicester Tigers (19-16). Este prima finală europeana din istoria prestigiosului club din capitala Franței. “Le Mont Blanc” a fost atins au scris ziarele franceze referindu-se la calificarea în finală a celor de la Racing.

Pentru Ciel et Blanc sezonul este încă în derulare în Top 14, echipa fiind în cursa pentru al șaselea titlu național – ultimul datează din 1990. Dan Carter & Co se află pe locul 4 și vin după o înfrângere 33 la 27 la Brive, titularii fiind lăsați să se pregătească pentru finala de azi.

Racingmen au experiența meciului din sezonul trecut contra lui Saracens când au fost eliminati în sferturi după ce arbitrul Nigel Owens a prelungit “sănătos” partida. A fost 12 la 11 cu Marcelo Bosch transformând o lovitură de pedeapsă de la peste 40 de metri.

Saracens au un parcurs perfect în Champions Cup cu 6 victorii din 6 posibile în grupa, urmate de alte două succese cu Northampton (29-20) și cu Wasps (24-17). Saracens au ajuns astfel în finală și confirmă statutul de favorite de la începtul sezonului. The Sarries sunt lideri în Premiership și au o serie de 7 victorii la rând, trecând de Worcester cu 43 la 19 în ultima etapă.

  • Mizeaza pe finala Rugby Champions Cup la agentia de pariuri online Unibet care te asteapta cu bonus de 150 RON, cele mai bune cote la pariere, atat pre-match, cat si live!

Ponturi rugby Champions Cup Racing-Metro vs SaracensCăpitanul Dimitri Szarzewski revine la meciul de azi in echipa lui Racing 92. Taloneurul s-a accidentat la partida din sferturi cu Toulon, dar revine ca titular în finală.

Dan Carter revine și el în poziția de număr 10 astfel încât transformarea eventualelor eseuri și executarea loviturilor de pedeapsa este asigurată. Carter are cel mai bun procentaj la transformari, 96%.

Chris Masoe va avea un duel interesant cu Billy Vunipola –  cei mai buni jucatori din lume pe psoturile lor. Banca parizienilor are oameni excelenți precum Manuel Carrizza – foarte bun argentinianul și ar putea intra oricând în locul lui Van der Merwe sau Luke Charteris , Claassen sau Chavancy.

Primul XV este cel de baza : Dulin ; Rokocoko, Goosen, Dumoulin, Imhoff ; Carter, Machenaud ; Le Roux, Masoe, Lauret ; Van der Merwe, Charteris ; Tameifuna, Szarzewski , Ben Arous.

Rezerve: Lacombe, Vartanov, Ducalcon, Carizza, Claassen, Phillips, Tales, Chavancy.

Intra in contul tau Netbet si ia-ti bonusul de 1.500 de RON – cel mai mare bonus la pariuri sportive din Romania!

Ponturi rugby Champions Cup Racing-Metro vs SaracensSaracens au lotul complet. Nu lipsesc internaționalii englezii Chris Ashton – o aripa de mare clasa, centrul Brad Barritt, Maro Itoje – revelatia ultimei editii din Turneul Celor 6 Natiuni, mijlocașul la închidere Billy Vunipola și puternicul Mako Vunipola (1m80, 132 de kilograme).

Anunțat ca incert, Owen Farrell este și el la post si va incerca sa adauge puncte celor 106 reusite pana acum. Cuplul Maro Itoje – Geroge Kruis este extrem de bun, iar Chris Ashton are 31 de eseuri marcate in Europa.

Saracens au de răzbunat înfrângerile din ultimii ani contra cluburilor franceze. Toulon i-a depășit pe londonezi în finală în 2014 și în semifinale în 2013, iar Clermont i-au învins în semifinale în 2015 și în sferturi în 2012.

Primul XV pentru Saracens: Goode ; Ashton, Taylor, Barritt , Wyles ; Farrell, Wigglesworth ; Fraser, B. Vunipola, Rhodes ; Kruis, Itoje ; P. Du Plessis, Brits, M. Vunipola.

Rezerve: George, Barrington, Figallo, Hamilton, Wray, Spencer, Hodgson, Bosch.

Ponturi rugby Champions Cup Racing-Metro vs Saracens

Ponturi rugby Champions Cup Racing-Metro vs SaracensVictorie Racing-Métro 92, 1 solist, cota 1.93 la agentia de pariuri online Unibet.

Total puncte Racing- Métro peste 15,5, cota 1.78 la agentia de pariuri online Unibet.

Total eseuri Racing, peste 1,5 cota 2.43 la agentia de pariuri online Unibet.

Chris Ashton marcheaza un eseu, cota 3.00 la casa de pariuri online Betfair.

Josevata „Joe” Rokocoko marcheaza un eseu, cota 4.33 la casa de pariuri online Betfair care va ofera bonus de 200 EURO, 100% din depunere!

Primul eseu – Racing, cota 2.00 la agentia de pariuri online Unibet.

Leave a Reply