Norwich vs Watford – Gazdele inca spera la salvarea de la retrogradare

Ponturi fotbal Premier League – Norwich vs Watford

Miercuri seara incepand cu ora 21.45, Norwich, formatie aflata pe loc retrogradabil, va primi pe Carrow Road in cadrul unei partide restante din runda cu numarul 35, vizita celor de la Watford, formatie lipsita de griji in acest final de sezon. Duelul de la Norwich va fi condus la centru de R. East, ajutat la cele doua tuse de catre A. Halliday si H. Lennard. Ponturi fotbal Premier League – Norwich vs Watford in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal Premier League - Norwich vs WatfordPresiunea va fi fara doar si poate pe echipa gazda in acest duel, aceasta aflandu-se la doar 4 puncte de salvarea de la retrogradare. Intr-adevar simplu nu va fi sa se salveze de la retrogradare, in conditiile in care pentru aceasta pozitie salvabila se mai lupta Newcastle si Sunderland, formatii care par catusi de putin mult mai bune decat formatia gazda. Binenteles pentru o salvare in-extrem-is de la retrogradarea in Championship, Norwich va trebui sa faca primul pas in duelul de pe Carrow Road, duel pe care va trebui sa-l castige fara doar si poate, orice alt rezultat fiind sinonim cu retrogradarea in esalonul secund englez.

Conditiile in care Norwich s-ar putea salva de la retrogradare

  • Formatia gazda va trebui sa castige ambele meciuri ramase din actuala stagiune, atat cu Watford cat si cu Everton.
  • Sunderland nu va trebui sa obtine mai mult de un punct din duelurile cu Everton si Watford
  • Newcastle nu va trebui sa castige mai mult de un punct in singurul meci pe care-l mai are de disputat in aceasta stagiune, cel cu Tottenham din weekend.

Ponturi fotbal Premier League - Norwich vs Watford

De partea cealalta, Watford este pe locul 13 in clasamentul primei ligi din Albion, cele 44 de punctePonturi fotbal Premier League - Norwich vs Watford acumulate asigurandu-i un final de sezon mai mult decat linistit. Watford ar putea sa piarda bine mersi ultimele doua meciuri pe care le mai are de disputat ( cu Norwich si Sunderland ) pentru ca are destule puncte pentru ai permite luxul de a pierde ambele meciuri. Dupa cum bine observam, Watford mai are de jucat atat cu Norwich cat si cu Sunderland, doua formatii aflate in lupta directa pentru evitarea retrogradarii, tocmai de aceea formatia gazda va indeplini rolul de arbitru in lupta pentru retrogradare in acest final de sezon.

Profita de livet-tv pentru Premier League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Lucrurile sunt clare in ceea ce o privesc pe echipa gazda, victoria fiind principalul obiectiv. Orice alt rezultat in afara victoriei, victorie care nu a mai fost bifata de Norwich de 4 etape ( 4 infrangeri ), fiind sinonim cu retrogradarea, urmand ca batalia pentru salvare sa se de-a doar intre Sunderland si Newcastle. Simplu nu va fi, insa daca Watford nu va juca pentru altcineva ( Sunderland sau Newcastle ), atunci Norwich poate avea o sansa in fata unei formatii fara absolut niciun obiectiv in acest final de sezon, insa ma repet, doar daca Watford nu va avea „prietenii” cu altcineva 😉

Ponturi fotbal Premier League – Norwich vs Watford

  • Total goluri ( prima repriza ) – peste 0.5 goluri @ Cota 1.40 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Norwich sa castige @ Cota 1.83 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply