Accrington vs Wimbledon – Oaspetii aproape de League One

Ponturi fotbal League Two – Accrington vs Wimbledon

Miercuri incepand cu ora 21.45, Accrington va primi pe Store First Stadium in mansa retur  a semifinalelor play-off-ului pentru promovarea in League One ( Liga a 3 a ), vizita celor de la Wimbledon. Duelul de la Accrington – Lancashire va pleca de la scorul de 1-0 pentru oaspetii de miercuri, rezultat inregistrat in urma cu 4 zile pe Cherry Red Records Fans’ Stadium. Ponturi fotbal League Two – Accrington vs Wimbledon in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal League Two - Accrington vs WimbledonAm avut parte in mansa tur de o partida foarte saraca in ocazii, cele doua formatii fiind preocupate mai mult sa nu ia gol decat sa inscrie. Bine, pentru gazdele de astazi era foarte important sa nu primeasca gol atat timp cat aveau la dispozitia meciul retur care se juca pe propriul teren, insa oaspetii duelului de astazi nu au fost de acord cu scorul de 0-0 la care se gandeau cei de la Accrington, si au reusit sa inscrie golul care ii duce mai aproape de finala pentru promovare in minutul 90+3.

Cu gol primit in mansa tur, Accrington nu are alta solutie dact sa iasa la atac si sa forteze egalarea situatiei la general sau calificarea inca dupa 90 de mminute. Pentru acest lucru ar avea nevoie de doua goluri cel putin marcate in poarta celor de la Wimbledon, fara sa primeasca vreunul. La prima vedere pare a fi simplu pentru gazde sa intoarca soarta calificarii, deoarece daca aruncam o privire peste statistica directelor jucate pe Store First Stadium, vom observa ca Accringdon s-a impus in fata celor de la Wimbledon in 4 din cele 5 intalniri directe.

Ponturi fotbal League Two - Accrington vs Wimbledon

Ba mai mult, excluzand intalnirea din septembrie 2014 ( Accrington vs Wimbledon 1-0 ) vom observa caPonturi fotbal League Two - Accrington vs Wimbledon in toate celelalte 4 intalniri, Accrington a marcat de fiecare data cel putin doua goluri in poarta Wimbledon-ului, asta chiar daca in ultima disputa directa ( octombrie 2015 ) Wimbledon s-a impus cu 4-3.

De partea cealalta, Wimbledon are avantajul moral ca din septembrie 2014 nu a mai pierdut niciun duel cu Accrington, in tot acest timp cele doua intalnindu-se de 4 ori, 3 dintre dueluri incheindu-se cu victoria oaspetilor de pe Store First Stadium, o a patra disputa terminandu-se la egalitate 0-0.

Profita de livet-tv pentru League Two, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Fara doar si poate daca va vrea accesul in finala play-off-ului pentru promovare, finala unde calificata este deja Plymouth, Accrincton va trebui sa inscrie repede, altfel cu cat va trece timpul, Wimbledon va sti sa-si conserve cat mai mult avantajul din tur. Gazdele au nevoie de doua goluri pentru a merge mai departe dupa 90 de minute, insa daca Wimbledon va inscrie si ea, atunci avem toate sansele sa vedem un meci de over 2.5 goluri marcate.

Ponturi fotbal League Two – Accrington vs Wimbledon

  • Total goluri marcate – peste 2.5 goluri @ Cota 2.10 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Accrington castiga & ambele marcheaza @ Cota 4.40 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply