Superpont a obtinut licenta de afiliat de la ONJN

Ne face o mare placere sa anuntam ca Superpont, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania, a obtinut licenta de afiliat de la ONJN,  in urma deciziei numarul 859/28.04.2016. Este un pas extrem de important in desfasurarea activitatii Superpont de acum inainte. Totodata, este un pas decisiv facut de statul roman in ceea ce priveste buna functionare a pietei de jocuri de noroc in Romania, iar Superpont saluta aceasta decizie atat de necesara.

Ce inseamna faptul ca Superpont a obtinut licenta de afiliat de la ONJN

Licenta de afiliat de la ONJN Superpont decizia 859/28.04.2016

Noua legislatie in vigoare stabilieste faptul ca siteurile care ofera ponturi pariuri sau care promoveaza agentiile de pariuri online trebuie sa obtina, pentru a putea functiona, licenta de afiliat de la ONJN. Este o masura foarte necesara pentru buna desfasurare a activitatii siteurilor de profil si a intregii piete de pariuri din Romania.

Doar site-urile cu adevarat serioase, care ofera cititorilor calitate a informatiilor, cele mai bune oferte si bonusuri pariuri, vor putea activa in continuare. Superpont anunta cu mandrie ca este unul dintre putinele site-uri care, la acest moment, a obtinut licenta de afiliat de la ONJN (vezi mai jos captura de pe site-ul institutiei).

Licenta de afiliat de la ONJN Superpont 2016

 

Pentru cititorii Superpont este un motiv in plus de bucurie, deoarece vor putea beneficia si in continuare de cele mai tari ponturi si pronosticuri si, mai ales, de cele mai bune oferte si bonusuri pariuri acordate de agentiile online. Este o dovada in plus a profesionalismului echipei Superpont, a faptului ca suntem aici sa facem treaba buna, de lunga durata. Ca in orice relatie durabila, seriozitatea si respectul pentru munca facuta trebuie sa fie pe primul loc.

Vezi AICI toate bonusurile de care poti beneficia cand deschizi un cont de pe site-urile Superpont!

Va multumim ca ati fost si sunteti in continuare alaturi de noi si ca, impreuna cu voi, formam cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania!

 

 

Leave a Reply