Supercota pentru supermeciul Germania vs Italia

Supercota pentru supermeciul Germania vs Italia

Campioana mondiala en-titre continua meciurile de pregatire pentru EURO 2016. Dupa meciul disputat in compania Angliei, nemtii primesc vizita finalistei ultimului Campionat European Italia. Unul dintre clasicele fotbalului mondial nu putea fi ratat de casele de pariuri. Netbet, una dintre cele mai bune case de pariuri din Romania, ofera o Supercota pentru supermeciul Germania vs Italia.

Deschide cont la Netbet prin Superpont si profita de bonusul exclusiv de 300RON

Germania incearca sa isi ia revansa in fata proprilor fani dupa infrangerea din meciul precedent impotriva Angliei, la capatul unui meci, pur si simplu incredibil. Germania a condus la un moment dat cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Tony Kroos si veteranul Mario Gomez, dar Anglia a revenit prin golurile marcate de Kane, Vardy si Eric Dier.

Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

Germania cotata initial cu 1.84 la castigarea partidei de pe Allianz Arena impotriva Italiei, primeste cota 3.25 doar la casa de pariuri online Netbet, cu mult peste cotele oferite de casele de pariuri rivale.

Supercota pentru supermeciul Germania vs Italia

Pentru a primi supercota tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi in contul tau Netbet(daca nu ai deschide cont aici) si apasa butonul de inscriere aferent acestei promotii.

  • Miza maxima pe care se poate paria la SUPERCOTA este 20RON
  • Doar primul pariu pre-live de tipul 1×2 este luat in considerare pentru aceasta promotie.
  • Pariurile live nu sunt eligibile pentru aceasta promotie
  • Promotia se supune unor termene si conditii.

Leave a Reply