Superpont, mandru sa fie Sponsor Oficial SSC Farul Constanta

Superpont, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania, anunta cu mandrie faptul ca, din acest sezon, este Sponsor Oficial SSC Farul Constanta, echipa-fanion a orasului de la malul marii. Cu o traditie de aproape 70 de ani (cubul a fost infiintat in anul 1949), Farul Constanta este una dintre echipele de traditie ale fotbalului romanesc, care a dat de-a lungul timpului super jucatori fotbalului romanesc.

Din pacate, in urma multelor probleme financiare cu care s-a confruntat in ultimii ani, Farul Constanta a intrat in 2016 in faliment. Un grup de suporteri inimosi a vrut sa arate tuturor ca spiritul „rechinilor albastri” nu moare si au infiintat SSC FARUL CONSTANTA, pe care au inscris-o in acest sezon in liga a patra.

Superpont, mandru sa fie Sponsor Oficial SSC Farul Constanta

Pentru ca Superpont inseamna, pe langa cele mai bune ponturi la pariuri sportive, pasiune pentru sport, acestia au decis sa dea o mana de ajutor nou infiintatei echipe si sa ii acorde sprijinul pe parcursul noului sezon. Sprijin atat de necesar in vederea atingerii obiectivului propun: promovarea in liga a treia, inca din acest an. Superpont se alatura astfel eforturilor altor sponsori, oameni de afaceri sau pur si simplu suporteri care isi doresc sa aiba in continuare fotbal de calitate la malul marii. Si, mai ales, sa arate tuturor ca „Farul nu moare, Farul renaste”, asa cum inspirat suna sloganul noii echipe.

Obiectivul este unul perfect realizabil, la acest moment Farul Constanta avand maximum de puncte dupa etapele disputate si este lider detasat in seria sa.

In ultima etapa, Farul a invins categoric, scor 7-1, pe Vointa Valu lui Traian, in deplasare, consolidandu-si prima pozitie in clasament.

Pentru prima oara, pe tricourile celor de la Farul Constanta a aparut si numele Superpont, fapt de care suntem foarte mandri!

Iata si o galerie foto de la meciul din ultima etapa, disputat la Valu lui Traian:

 

Leave a Reply