Promotia ‘Hai Romania” la Stanleybet

Agentia de pariuri online Stanleybet (D. 929/24.06.2015) ofera pariorilor romani, fani ai echipei nationale, o super promotie pe perioada EURO 2016. Promotia ‘Hai Romania” la Stanleybet iti aduce un bonus de 50% din suma mizata pe un pariu castigator ce implica meciurile echipei nationale.

In ce consta Promotia ‘Hai Romania” la Stanleybet

Fiecare victorie la un turneu final este un moment unic, pe care Stanleybet vrea sa il sarbatoreasca alaturi de suporterii nationalei. Iar atunci cand echipa nationala a Romaniei castiga, casa de pariuri Stanleybet ii face cinste cu un bonus in valoare de 50% din suma pariata, pe un pariu castigator la meciurile Roamaniei.

Pentru aceasta, recomandam sa:

  1. Deschizi un cont de parior la agentia de pariuri online Stanleybet.ro
  2. In perioada 10 iunie – 10 iulie 2016, plaseaza minim un pariu (bilet la pariuri) pe meciurile Romaniei; Plaseaza orice pariu, cu exceptia Scor Final sau Sansa dubla;
  3. Daca echipa Romaniei castiga meciul pe care ai pariat, primesti bonus 50% din suma mizata.

Bonusul la Promotia ‘Hai Romania” la Stanleybet  se acorda pentru pariorii care au cont activ a Stanleybet in momentul acordarii acestuia.

Valoarea maxima a bonusului la Promotia ‘Hai Romania” la Stanleybet nu poate depasi valoare de 100 de lei, chiar daca 50% din miza reprezinta mai mult decat 100 de lei.

Bonusul se acorda in termen de 48 de ore de la revendicare.

Bonusul poate fi jucat atat la pariurile sportive sau live, cat si in zona de cazinou.

Bonusul poate fi retras dupa ce a fost rulat (jucat) cel putin o data.

De ce sa joci online la agentia de pariuri sportive Stanleybet

  • Oferta excelenta de pariuri disponibile: Cele mai tari campionate sunt prezente in oferta Stanleybet. De asemenea, pariuri din cele mai populare sporturi: fotbal, tenis, baschet, handbal, hockey, toate le poti gasi in oferta celor de la Stanleybet, iar la fiecare eveniment, exista o gama foarte larga de pariuri disponibile. Cu cat mai multe optiuni, cu atat mai multe sanse de a castiga. Oferta de pariere online la agentia de pariuri sportiveStanleybet este mult peste cea oferita in agentiile clasice, offline!
  • Puteți paria pe numerele extrase la loteriile internaționale, precum și pe concursuri precum Gala Premiilor Oscar, Eurovision, Vocea României, Românii au Talent, X- Factor și chiar pe evenimentele mondene.
  • Bonusuri atractive pentru pariori. Se stie ca pariorii vaneaza bonusuri si oferte speciale. Ei bine, agentia de pariuri sportive Stanleybet a inteles rapid acest lucru si vine in intampinarea pariorilor cu o serie de bonusuri si oferte de nerefuzat. La Stanleybet, pariorii beneficiază de un bonus la câștig de până la 70%, în funcție de numărul de evenimente puse pe bilet. Valoarea bonusului începe de la 7% din câștig (pentru 6 evenimente) și ajunge la 70% (pentru peste 21 de evenimente pe bilet), mult peste ce ofera casele de pariuri competitoare pe acest segment.
  • Pariuri Live. Pariorii profesionisti stiu ca banii seriosi se fac la pariurile live, iar oferta celor de la Stanleybet se imbunatateste incontinuu si in aceasta zona. Cotele sunt bune, iar oferta este una variata, din cele mai importante sporturi.
  • Cazino online! Daca esti amator de „pacanele”, jocuri de tip video slot exact ca in agentii, atunci www.stanleybet.ro este locul ideal. Poti juca, pentru acomodare, si pe bani virtuali, dar cel mai important, poti simti adrenalina jocului, instalat comod in fata calculatorului. Jocurile de tip slot (peste 100 disponibile) sau jocurile de masa (table games) – Blackjack si ruleta, se regasesc in oferta cazinoului Stanleybet
  • Stanleybet oferă posibilitatea parierii online fără a mai fi nevoie de un card sau de un cont bancar. Probabil cea mai tare chestie cu care agentia de pariuri sportive Stanleybet isi onoreaza clientii.  “Cash Online” este produsul extrem de apreciat de către orice parior care poate acum încarcă și retrage bani din contul de pariere online într-un mod mai rapid, direct la ghișeul din agenție. Nu trebuie sa mai astepti 2-3 zile pentru a avea banii din castiguri in cont. Acum ii poti ridica de la orice agentie Stanleybet din Romania.

Promotia 'Hai Romania" la Stanleybet

Recomandarea noastra este sa deschizi chiar acum un cont la Stanleybet si sa incepi sa pariezi la una dintre cele mai bune case de pariuri din Romania, unde, garantam, vei avea parte de o experienta de pariere de top!

Leave a Reply