Plasezi pariuri pe mobil? Acum poti castiga premii de 2200 RON de la Superpont

Plasezi pariuri pe mobil? Esti unul din pariorii care sunt mereu in miscare, dar totusi fac bani de oriunde si oricand, pariind pe mobil sau tableta? Atunci concursul asta, oferit de Superpont impreuna cu agentia de pariuri online Netbet, o sa iti placa cu siguranta!

Plaseaza pariuri pe mobil si castiga!

In perioada 20 aprilie – 27 aprilie, pariaza de pe mobil la casa de pariuri Netbet si poti castiga unul din cele 10 premii puse in joc.

  • Locul 1: 500 RON
  • Locul 2: 300 RON
  • Locul 3: 200 RON
  • Locurile 4-10: abonament FREE la Superpont Premium pentru 30 de zile
  • Premii zilnice in valoare de 50 RON (free bet)

Cum poti participa?

  1. Conditia de baza este sa ai cont de parior la Netbet deschis prin intermediul Superpont. Daca nu esti sigur ca ai cont deschis prin Superpont, trimite un mail la adresa superpont1x2@gmail.com cu Username-ul contului si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.
  2. Daca nu ai inca un cont deschis la Netbet o poti face in perioada 20 aprilie – 27 aprilie, doar de pe acest LINK! Vei beneficia de cel mai mare bonus la pariuri din Romania, in valoare de 450 RON, cele mai bune cote LIVE si optiunea de Cash Out. In plus, ai ocazia sa testezi GRATUIT cum este sa fii Membru Superpont Premium, timp de o saptmana!
  3. Plaseaza pariuri pe mobil in perioada 20 aprilie-27 aprilie si puncteaza in Clasamentul zilnic si in cel general. Punctajul se calculeaza astfel: (Miza x Cota) – Miza. Adica profitul net al pariurilor castigatoare din ziua respectiva.

Cel mai bine clasati pariori vor primi premiile in valoare totala de 1000 RON in contul de parior plus abonamente Superpont Premium, valabile 30 de zile.

Premiile se vor credita in data de 28 Aprilie

In plus, Castiga unul din cele 3 premii zilnice de 50 RON (free bet)

Cei care isi deschid cont nou de parior la Netbet si efectueaza o prima depunere in perioada 20 aprilie – 27 aprilie, pot castiga premiile zilnice in valoare de 50 RON (free bet). Aceste premii le vor fi acordate primilor 3 pariori care au obtinut cel mai bun punctaj in ziua precedenta! Un parior poate castiga o singura data premium zilnic de 50 RON pe perioada concursului!

Premiile zilnice se vor credita in ziua urmatoare

 

Iti uram multa bafta la bani!

 

Pariuri pe mobil la cea mai buna casa de pariuri din Romania

Leave a Reply