Pariezi la Unibet? Devino Membru Premium si creste-ti castigurile la pariuri!

Salutare! Speram ca Bonusul primit cadou de la Super Pontino in contul de parior la Unibet te-a bucurat! Noi iti uram sa il multiplici si sa te bucuri de castiguri importante la pariuri weekend-ul acesta!

Si pentru ca asta presupune sa ai acces la cele mai tari Ponturi si Bilete la pariuri, te invitam sa te alaturi celor peste 900 de Membri Superpont Premium. Impreuna formam cea mai buna Comunitate de Tipsteri si Pariori din Romania! Si, totodata, singurul Grup Premium de pariori de la noi din tara!

De ce sa devii Membru Superpont Premium

Ce presupune, de fapt, sa fii Membru al celui mai exclusivist grup de pariori din Romania?

  1. Acces nelimitat la cele mai bune ponturi si bilete la pariuri, oferite de cei 9 tipsteri profesionisti in cadrul Comunitatii. Vei primi zilnic ponturi din cele mai populare sporturi: fotbal, tenis, baschet, volei, hockey. Rata de succes a ponturilor si biletelor este de peste 70%. SUPER IMPORTANT: pe Grupul Premium tipsterii joaca tot ce propun, nu sunt doar recomandari, ci se joaca efectiv tot ce se posteaza!
  2. Competitii pentru pariori cu mari premii in bani! Doar in perioada EURO2016 am acordat premii de peste 12.000 RON, in cadrul grupurilor de Facebook dedicate caselor de pariuri. Pariorii pot castiga zilnic premii constand in freebeturi la cele mai importante case de pariuri licentiate in Romania!
  3. Accesul nelimitat la Cel mai mare grup de pariuri Live din Romania. Pariorii adevarati stiu ca banii seriosi se fac pe live-uri. Ei bine, odata cu intrarea in Grupul Premium, vei avea acces instant la cel mai tare grup de pariuri live, pe Facebook, unde se castiga zilnic sume importante de bani.
  4. Bonusuri si promotii exclusive la pariuri, oferite doar Membrilor Premium de catre casele de pariuri! Poti beneficia de bonusuri cu pana la 100% mai mari decat cele standard, acordate in mod normal

Oferta Super Speciala pentru pariorii care au cont la Unibet

In mod normal, pretul Abonamentului Premium este de 20 Euro/luna. Dar tu, in calitate de jucator la casa de pariuri online Unibet, beneficiezi de o Super Oferta Speciala: „Reducere de 50% la abonare„. Cum beneficiezi de aceasta super oferta?

Acceseaza aceasta pagina si urmeaza instructiunile detaliate acolo. Achiti abonamentul pe o luna de zile si primesti, GRATUIT, inca o luna de Abonament! Practic iti asiguri prezenta in Grupul Superpont Premium timp de doua luni! Doua luni in care iti vei putea spori substantial castigurile la pariuri, vei deprinde noi strategii de pariere si te vei bucura de profituri substantiale!

Dupa ce te-ai abonat, trimite-ne un e-mail la adresa superpont1x2@gmail.com, cu subiectul „Unibet Discount” in care sa ne precizezi username-ul Unibet. In cateva minute contul Premium pentru 2 luni va fi activat!

Aboneaza-te cu 50% Discount la Grupul Superpont Premium si incepe sa te obisnuiesti sa castigi constant la pariuri!

Leave a Reply