Pariaza si castiga alaturi de prietenii tai

Pentru pariori, placerea suprema este atunci cand biletul plasat este castigator si cand in cont intra banii mult visati. Dar, parca, si mai frumos este atunci cand imparti aceasta bucurie cu prietenii tai pariori. Nu e asa ca te simti mult mai bine cand, de exemplu, dai unui prieten un pont castigator si il vezi cum se bucura alaturi de tine de castig? Si poate face si cinste cu berea aia rece šŸ™‚

Ei bine, pentru ca stim cat de mult inseamna sa imparti bucuria castigurilor cu prietenii tai, ne-am hotarat sa va facem o surpriza. Voua si prietenilor vostri pariori!

invitatie prieteni Superpont

Incepand de astazi, 21 iunie si pana la sfarsitul EURO2016, pe 10 iulie, invita-ti prietenii sa se aboneze GRATUIT la Superpont Premium si primesti, la randul tau, Abonament GRATUIT!

Astfel, in functie de numarul de prieteni pe care ii aduci in Comunitate, beneficiezi de Abonament GRATUIT:

  • Un prieten adus – 1 luna Abonament GRATUIT
  • 3 prieteni adusi – 2 luni Abonament GRATUIT
  • 5 prieteni adusi – 3 luni Abonament GRATUIT
  • 10 prieteni adusi – 1 AN de Abonament GRATUIT!!!

Reamintim ca, pentru a beneficia de Abonament GRATUIT, prietenii taiĀ trebuie sa isi deschida cont activ (cu depunere) la una din casele de pariuri DOAR din acest articol!

Tot ce trebuie sa faca prietenul tauĀ este sa ne trimita un e-mail la adresa superpont1x2@gmail.com dupa ce isi deschide cont la una din casele de pariuri, DOAR din tabelul prezent in articol, si sa precizeze faptul ca a fost recomandat de catreĀ TINE!Ā 

Astfel, ei se vor bucura de o prima luna GRATUITA in Comunitatea Superpont Premium, iar tu, in functie de numarul de prieteni adusi in Comunitate, de pana la 1 AN GRATUIT!!!

De la inceputul campaniei promotionale si pana astazi, peste 400 de membri noi s-au alaturat Comunitatii premium!

Imparte bucuria castigurilor alaturi de prieteni! Invita-i sa vina alaturi de TINE in Comunitatea Superpont Premium! Cheama-i sa se inscrie AICI!

Leave a Reply