Pariaza pe turneele ATP Dubai & Acapulco si ai BONUS 200 RON de la NetBet!

Dupa Dubai o alta borna importanta pe harta circuitului este Doha, acolo unde se desfasoara Qatar Total Open. Si la Acapulco se joaca in aceasta perioada un important turneu ATP, asa ca aceste doua turnee nu puteau lipsi din ofertele agentiilor de pariuri online licentiate in Romania. 

Turneele de la Dubai si Acapulco, iti aduc la una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri online din Romania,  una dintre cele mai interesante promotii ale saptamanii 22.02 – 28.02.2016

Pariaza pe meciurile de la Dubai si ( sau ) Acapulco, iar NetBet iti ramburseaza 20% din suma pariurilor plasate in cursul saptamanii – sub forma de BONUS!

Ce trebuie sa faci pentru a prinde BONUSUL pus la bataie de catre NetBet :

Parieaza pe cel putin un meci din turneele de Tenis de la Dubai sau Acapulco ( la cote de min. 1.45 ) in fiecare zi de luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica, iar NetBet iti da inapoi 20% din suma pariata, in limita a 200 RON.

Cum procedezi :

Daca pariezi 80 RON luni, 120 RON marti, 160 RON miercuri, 120 RON joi, 180 RON vineri, 220 RON sambata si 120 RON duminica, vei beneficia de 200 RON GRATUIT Luni.

ATENTIE : Doar pariurile pre-live pe bilet simplu sunt eligibile.

Va uram succes si la cate mai multe bilete verzi :)

Echipa SupePont

PARIAZA PE MECIURILE ZILEI DOAR DUPA CE CONSULTI AVANCRONICILE PROFESIONISTE OFERITE DE  ECHIPA SUPERPONT

Leave a Reply