Pariaza pe tenis la Fortuna si ai un FREEBET cadou

Pariaza pe tenis la Fortuna si ai un FREEBET cadou

Luna martie este dominata de importante competitii de tenis, insa intre acestea se remarca fara doar si poate turneul ATP si WTA de la Miami, acolo unde Simona Halep este cotata cu sansa a 5 a la castigarea trofeului. Asa ca, una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri online din Romania, Fortuna, vine cu o super-promotie daca pariezi in luna aceasta pe tenis. Pariaza pe tenis la Fortuna si ai un FREEBET cadou.

Cum trebuie sa procedam pentru a pune mana pe FREEBET-ul de la Fortuna :

In luna martie, la fiecare trei pariuri cu meciuri din tenis vei primi un Freebet.

Suma Freebet­ului va fi 20% din suma celor trei pariuri plasate initial. ( Ex : Trei pariuri de 50 de lei iti vor aduce un Freebet de 30 de lei )

ATENTIE : Toate selectiile de pe bilete trebuie sa fie doar meciuri de tenis.

Superpont Premium, ce amai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

Pentru a fi luat in considerare, cota minima a unui bilet trebuie sa fie mai mare sau egala cu 1,5. 5. Nota : Aceasta promotie poate fi folosita de maximum 5 ori de un utilizator.

Valoarea maxima a unui Freebet este de 30 de lei.

In cazul in care pariul este vandut cu optiunea Early Cashout inainte de finalul partidei, acesta nu mai se ia în considerare pentru aceasta promotie.

Cota maxima pentru Freebet este 8.00.

Dacă pe acelasi eveniment sunt plasate mai multe pariuri (inclusiv pariurile simple ori de tip sistem), doar un singur pariu dintre acestea va fi luat în considerare.

  • Promotia se desfasoara pana pe 31 martie 2016, ora 23:59

Va uram succes si la cat mai mult verde pe biletele voastre :)

Echipa SupePont

Leave a Reply