Pariaza pe Franta – Islanda la cele mai bune cote GARANTAT!

Ultimul sfert de finala de la EURO 2016 se disputa deseara la Paris, pe Stade de France si pune fata in fata echipa gazda, una dintre favoritele la titlu, si cea mai mare surpriza a acestui Campionat European, daca nu cea mai mare din istoria Campionatelor Europene, Islanda

Pariaza la Stanleybet la cele mai bune cote

Evident, Franta pleaca favorita, iar cotele acordate de casele de pariuri online licentiate in Romania indica acest lucru destul de clar. Totusi, te vei intreba cu siguranta, la ce casa de pariuri gasesti cele mai bune cote la meciul de deseara?

Am studiat atent cotele oferite de principalii bookmakeri si am constatat, o data in plus, ca cele mai bune cote la pariuri pe EURO 2016 le gasesti la Stanleybet, una dintre cele mai populare case de pariuri online de la noi.

Pariezi pe victoria Frantei in timpul regulamentar? Stanleybet iti ofera cota de 1.5, in timp ce toate casele de pariuri ofera cota de 1.44-1.47! Ca de obicei, Stanleybet inseamna cele mai bune cote la EURO.

Crezi ca vor fi peste 2.5 goluri in meci? Si noi credem asta. Primesti cota 2.07 la Stanleybet.ro, fata de 2.00-2.02 la ceilalti bookmakeri online licentiati.

Marcheaza iar Griezmann, ca in partida cu Irlanda? Foarte probabil, ai cota excelenta de 2.4 la Stanlaybet

Daca esti si tu de parere ca Ambele echipe marcheaza, atunci nu poti rata cota de 2.45 de la Stanleybet.ro fata de numai 2.2 – 2.3 la celealte case de pariuri

 

Oricare ar fi pariul tau la meciul de deseara, fii sigur ca la Stanleybet (deschide chiar acum un cont de pe acest link) gasesti GARANTAT cea mai buna cota la pariere!

Bonus la depunere StanleybetMulta bafta!

Leave a Reply