Pariaza pe Europe League si castiga Bonus 50 lei

Casa de pariuri online Netbet, favorita pariorilor romani din ultima perioada, a pregatit pariorilor romani o Super oferta pentru meciurile din Europe League!

Plaseaza minim un pariu pe un meci din Europe League si castigi unul din cele 10 bonusuri de 50 Ron de la Netbet!

Cum poti intra in posesia bonusului?
1. Intra in contul tau de parior de la Netbet, deschis prin intermediul Superpont. In cazul in care nu sunteti siguri ca ati deschis cont prin intermediul Superpont, dati un mail la superpont1x2@gmail.com si va vom raspunde in cel mai scurt timp. 
Daca nu aveti inca un cont deschis la Netbet, accesati acest LINK si incasati si cel mai mare bonus la pariuri, 450 RON!
Bonusul de 50 Ron este independent de cel de 450 Ron, astfel ca le vei putea incasa Pe AMANDOUA!!!
2. Efectueaza o depunere si apoi plaseaza un pariu pe oricare din meciurile din aceasta seara. Pariurile poate fi de tip single sau poate fi incluse ambele meciuri pe un bilet la pariuri. Totul este sa ai minim un pariu plasat pe minim unul din meciuri.
 Nu exista cota minima pentru aceste pariuri!
3. Trimite-ne un mail la superpont1x2@gmail.com cu usernameul contului deschis la Netbet prin care sa confirmi participarea.
4. Bonusul iti va fi acordat in contul de parior in cursul zilei de maine, 26 februarie. 

Primii 10 pariori care vor trimite mail vor fi creditati, si doar daca au conturile deschise prin intermediul Superpont!

Multa bafta la bani!

Leave a Reply