Pariaza pe cel mai tare meci de la EURO la Stanleybet

Adevarata finala a EURO 2016 se joaca, de fapt in semifinala din aceasta seara. Probabil cele mai in forma echipe ale continentului, Franta, tara gazda, si Germania, campioana mondiala en titre, se intalnesc deseara pe Stade Velodrome din Marsilia. Tinand cont de forma aratata de cele doua formatii in acest turneu, este foarte greu sa desemnam o favorita certa. Casele de pariuri acorda cote sensibil egale celor doua combatante, cu un mic avantaj pentru Franta.

Pariaza pe Franta – Germania la cele mai bune cote doar la Stanleybet

Agentia de pariuri online Stanleybet (L1160971W000196) detine suprematia si de aceasta data, in ceea ce priveste diversitatea ofertei de pariere si, mai alesin ce priveste cotele oferite la acest super meci.

De remarcat faptul ca Stanleybet este singura casa de pariuri care la acest moment da Germania drept favorita! La o cota de 2.8, fata de 2.85 pentru Franta. Deci, daca vreti sa pariati pe Franta, cel mai bine o faceti la Stanleybet, deoarece aveti o cota mult mai buna decat la alti bookmakeri.

stanleybet franta germania

La pariul „peste 2.5 goluri„, Stanleybet are o cota de 2.55, cea mai mare posibila, celelate agentii de pariuri online acordand cote undeva in jurul valorii de 2.35-2.45

De asemenea, Stanleybet.ro este una dintre putinele case de pariuri unde poti juca pe intervale de goluri, atat de apreciate de pariori. Practic, asa cum va spuneam si in acest articol, oferta casei de pariuri Stanleybet pe offline este completata in cel mai bun mod de pariuri specifice online, astfel incat sa beneficiezi de cea mai larga varietate de pariuri disponibile.

In sectiunea „Supergol”, Stanleybet a pregatit niste cote de exceptie la marcatori: Muller, Giroud si Griezmann avand, fiecare, o cota de 2.6 ca marcheaza oricand si de 6.00 ca marcheaza primul gol al partidei.

In pariurile antepost, toate cele 3 echipe ramase in cursa, Portugalia, Germania si Franta au cota de 2.85 la castigarea turneului, asa ca merita sa plasati niste bani pe una din aceste formatii, in care aveti cea mai mare incredere.

Multa bafta!

Leave a Reply