Pariaza live la Netbet si ai bonus garantat

Pariaza live la Netbet si ai bonus garantat

Pariaza live la Netbet si ai bonus garantat, da, chiar asta este promotia zilei la Netbet, una dintre cele mai apreciate case de pariuri din Romania.

Deschide cont la Netbet prin Superpont si profita de bonusul exclusiv in valoare de 300RON

Pariaza live pe meciul zilei dintre Atletico Madrid si FC Barcelona si la Netbet primesti bonus 40RON indiferent daca pariurile tale sunt sau nu castigatoare.

Atletico Madrid si FC Barcelona se infrunta pe Vicente Calderon in returul sferturilor de finala ale UEFA Champions League editia 2015-2016. Partida porneste de la scorul de 2-1 pentru formatia blau-grana, aceasta impunandu-se in turul de pe Camp Nou prin ,,dubla ” reusita de uruguaianul Luis Suarez, in timp ce pentru madrileni a marcat Fernando Torres, eliminat ulterior pentru cumul de cartonase galbene.

Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania, Pariaza live la Netbet si ai bonus garantat

Pentru a participa la aceasta promotie trebuie sa te conectezi la contul tau Netbet (daca nu ai deschide cont aici), si sa te inscrii la promotie accesand butonul de inscrie aferent acestei promotii.

Pe urma pariaza live pe meciul dintre Atletico si Barcelona la cota e minim 1.80, iar suma minima cumulata a pariurilor tale trebuie sa fie mai mare de 80RON, si esti calificat automat pentru primirea bonusului de 40RON indiferent daca pariurile tale sunt sau nu castigatoare.

Promotia se supune unor termene si conditii

Pariaza pe partida dintre Atletico si Barca doar dupa ce consulti ponturile la pariuri oferite de Echipa Superpont

Leave a Reply