NetBet te recompenseaza daca pierzi banii la pariuri

NetBet te recompenseaza daca pierzi banii la pariuri

Esti pasionat de pariuri? Nu esti tot timpul in fata calculatorului pentru a prinde cele mai importante evenimente? 

Pariatul de pe mobil este o optiune foarte agreata de pariorii din Romania, asa ca inregistreaza-te si tu la Netbet si incearca pariatul de pe platforma mobila si BONUSURILE plus PROMOTIILE oferite de una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri online din Romania. NetBet te recompenseaza daca pierzi banii la pariuri.
Superpont Premium, ce amai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

Si pentru ca ne place sa pariem de pe mobil, acum NetBet vine cu o SUPER PROMOTIE dedicata pariorilor care plaseaza bilete de pe mobil

In perioada 21 – 27 Martie 2016, pariaza minim 200 RON ( in total ) de pe mobilul tau, pe orice eveniment sportiv, pariuri pre-live pe bilet simplu cu cote de minim 1.6, iar una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri online din Romania te recompenseaza cu cele mai tari BONUSURI. Mai mult, daca nu ai noroc, iti da banii inapoi in functie de pierderile nete inregistrate.

Cum functioneaza :

Pariaza intre 200 RON si 400 RON si primesti BONUS 1 Golden Goal

Pariaza intre 400 RON si 800 RON si primesti BONUS 20 RON + Banii inapoi (10%)

Pariaza intre 800 RON si 2000 RON si primesti BONUS 40 RON + Banii inapoi (15%)

Pariaza intre 2000 RON si 4000 RON si primesti BONUS 80 RON + Banii inapoi (20%)

Pariaza 4000 RON+ si primesti BONUS 200 RON + Banii inapoi (25%)

  • Pentru a participa, logheaza-te in contul tau de parior deschis la Netbet, mergi in sectiunea „Promotii” , acceseaza promotia si pariaza de pe mobil – astfel devii eligibil pentru bonusuri si rambursarea pierderilor nete!!!
  • Daca inca nu ai cont deschis la Netbet, acceseaza acest LINK si incaseaza si Bonusul de 450 RON, cel mai mare din Romania

ATENTIE : Doar pariurile pre-live, plasate pe bilet simplu si pariurile avand cote de minim 1.60 sunt eligibile pentru aceasta promotie.

Va uram succes si la cat mai mult verde pe biletele voastre :)

Echipa SupePont

Leave a Reply