Netbet te face VIP la derby-ul Steaua vs Dinamo

Netbet te face VIP la derby-ul Steaua vs Dinamo

Campionatul autohton de fotbal se apropie de final. In acest week-end Liga I programeaza derby-ul Romaniei dintre Steaua si Dinamo, locul 2 si respectiv locul 3. Un asemenea derby pentru microbistii romani nu putea fi ratat de una dintre cele mai bune case de pariuri din Romania. Netbet te face VIP la derby-ul Steaua vs Dinamo.

Netbet te face VIP la derby-ul Steaua vs Dinamo

Orice mare iubitor de fotbal din Romania, indiferent de echipa pe care o sustina, isi doreste sa fie prezent in tribune la un meci Steaua vs Dinamo. Dar oare cati isi doresc sa fie in tribuna VIP al Stadionului National la un asemenea meci?!…probabil ca toata lumea.

Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

Tocmai asta este premiul Netbet pentru aceasta promotie, 6 bilete duble in loja VIP de pe National Arena pentru derby-ul Dinamo-Steaua ce va avea loc duminica de la ora 20:30

Deschide cont la Netbet prin Superpont si profita de bonusul exclusiv in valoare de 300RON

Pentru a participa la aceasta promotie trebuie sa plasezi un pariu simplu sau combi pre-live (de tipul 1×2) in valoarea de minim 50RON, iar cota nu trebuie sa fie mai mica de 1,6. Poti paria oricand pe acest meci intre 04.04.2016 si 07.04.2016 pra 21:00.

La incheierea inscrierilor, castigatorii celor 6 bilete duble vor fi desemnati in urma unei trageri la sorti prin intermediul random.org in ziua de vineri 08.04.2016. Pentru a afla daca esti printre castigatori verifica pagina oficiala de facebook a celor de la Netbet.

Te poti inscrie la aceasta promotie doar dupa ce te loghezi in contul tau Netbet(daca nu ai deschide cont aici), iar dupa logare trebuie sa accesezi butonul inscriere aferent acestei promotii.

Promotia se supune unor termeni si conditii

Comunitatea Superpont iti pune la dispozitie site-ul superpont.com unde poti vedea avancronici si ponturi gratuite la pariuri pe cele mai importante evenimente sportive ale zilei.

Cu respect, Echipa Superpont

Leave a Reply