Mega cota pentru Dinamo la finala Cupei

Mega cota pentru Dinamo la finala Cupei

Dupa ce titlul a fost adjudecat de Astra Giurgiu, urmatoarea competitie interna care isi va desemna castigatoarea o sa fie Cupa Romaniei. In finala Cupei Romaniei se vor infrunta Dinamo Bucuresti si CFR Cluj. Un asemenea eveniment fotbalistic nu putea fi ratat de casele de pariuri, iar Netbet, una dintre cele mai apreciate case de pariuri online din Romania ofera o mega cota pentru Dinamo la finala Cupei.

Deschide cont la Netbet si profita de cel mai mare bonus la pariuri sportive in valoare de 1500RON

Cupa Romaniei a reprezentat principalul obiectiv din acest sezon pentru ambele formatii, si chiar daca niciuna nu are drept de participare in editia viitoare a cupelor europene, cu siguranta ca ambele isi doresc foarte mult acest trofeu.

Dinamo Bucuresti porneste ca favorita in aceasta partida si are o cota de 2.25 la victorie, dar tu poti beneficia de o mega cota de 4.50.

Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania,Mega cota pentru Dinamo la finala Cupei

Cum poti beneficia de o asemenea cota?

  • Conecteaza-te la contul tau Netbet(daca nu ai deschide cont aici) si apasa butonul de inscriere aferent acestei promotii. Il gasesti in sectiunea „Promotii”, numele promotiei:

    Mega Cotă pentru favorită: Dinamo vs. CFR Cluj!

  • Pariaza pre-live pe victoria lui Dinamo in fata CFR-ului si primesti cota 4.50 in loc de 2.25

*Atentie doar primul pariu pre-live de tipul 1×2 este luat in considerare, iar suma maxima pentru mega-cota este de 50 RON.

*Promotia se supune unor termene si conditii

Leave a Reply