Lucky Bonus la Stanleybet

Lucky Bonus la Stanleybet este unul dintre cele mai atractive bonusuri pe care agentia de pariuri online Stanleybet le-a pregatit pariorilor romani.

Ce inseamna Lucky Bonus la Stanleybet

Pe Stanleybet.ro castigi chiar si atunci cand inspiratia nu a fost de partea ta. Acum poti sa primesti din partea Stanleybet un super bonus de 20 de lei in cazul in care ai 5 pariuri necastigatoare pe meciurile de la Euro. Evident, nimanui nu ii place sa piarda la pariuri, dar parca este mult mai bine atunci cand stii ca riscul pariurilor necastigatoare este acoperit. In acest caz de catre Lucky Bonus la Stanleybet.

Revendica-ti bonusul prin email la adresa: bonus@stanleybet.com continand numele de utilizator si codul promotional STANLEYBONUS.

Termeni si Conditii

DETALII:

 • Denumire: “Lucky Bonus”
 • Data de inceput: 10.06.2016 00:00:00
 • Data de finalizare: 10.07.2016 23:59:59
 • Valoare Bonus: 20 de lei
 • Conditii de acordare:

Bonusul se acorda doar daca sunt indeplinite simultan urmatoarele:

 • Fiecare pariu trebuie sa contina cel putin un eveniment de la Campionatul European din Franta.
 • Pariul este unul normal (pre-match), nu live.
 • Miza individuala a fiecarui pariu trebuie sa fie de cel putin 10 lei.

Pentru a beneficia de Lucky Bonus la Stanleybet trebuie sa ai contul activ in momentul acordarii.

 • Revendicarea bonusului:

Pentru a-ti revendica bonusul, trebuie sa trimiti un mail catre bonus@stanleybet.com cu numele de utilizator si codul promotional: STANLEYBONUS.

De ce sa joci online la agentia de pariuri sportive Stanleybet

 • Oferta excelenta de pariuri disponibile: Cele mai tari campionate sunt prezente in oferta Stanleybet. De asemenea, pariuri din cele mai populare sporturi: fotbal, tenis, baschet, handbal, hockey, toate le poti gasi in oferta celor de la Stanleybet, iar la fiecare eveniment, exista o gama foarte larga de pariuri disponibile. Cu cat mai multe optiuni, cu atat mai multe sanse de a castiga. Oferta de pariere online la agentia de pariuri sportiveStanleybet este mult peste cea oferita in agentiile clasice, offline!
 • Puteți paria pe numerele extrase la loteriile internaționale, precum și pe concursuri precum Gala Premiilor Oscar, Eurovision, Vocea României, Românii au Talent, X- Factor și chiar pe evenimentele mondene.
 • Bonusuri atractive pentru pariori. Se stie ca pariorii vaneaza bonusuri si oferte speciale. Ei bine, agentia de pariuri sportive Stanleybet a inteles rapid acest lucru si vine in intampinarea pariorilor cu o serie de bonusuri si oferte de nerefuzat. La Stanleybet, pariorii beneficiază de un bonus la câștig de până la 70%, în funcție de numărul de evenimente puse pe bilet. Valoarea bonusului începe de la 7% din câștig (pentru 6 evenimente) și ajunge la 70% (pentru peste 21 de evenimente pe bilet), mult peste ce ofera casele de pariuri competitoare pe acest segment.
 • Pariuri Live. Pariorii profesionisti stiu ca banii seriosi se fac la pariurile live, iar oferta celor de la Stanleybet se imbunatateste incontinuu si in aceasta zona. Cotele sunt bune, iar oferta este una variata, din cele mai importante sporturi.
 • Cazino online! Daca esti amator de „pacanele”, jocuri de tip video slot exact ca in agentii, atunci www.stanleybet.ro este locul ideal. Poti juca, pentru acomodare, si pe bani virtuali, dar cel mai important, poti simti adrenalina jocului, instalat comod in fata calculatorului. Jocurile de tip slot (peste 100 disponibile) sau jocurile de masa (table games) – Blackjack si ruleta, se regasesc in oferta cazinoului Stanleybet
 • Stanleybet oferă posibilitatea parierii online fără a mai fi nevoie de un card sau de un cont bancar. Probabil cea mai tare chestie cu care agentia de pariuri sportive Stanleybet isi onoreaza clientii.  “Cash Online” este produsul extrem de apreciat de către orice parior care poate acum încarcă și retrage bani din contul de pariere online într-un mod mai rapid, direct la ghișeul din agenție. Nu trebuie sa mai astepti 2-3 zile pentru a avea banii din castiguri in cont. Acum ii poti ridica de la orice agentie Stanleybet din Romania.

Conditii generale

Bonusul se acorda in termen de 48 de ore de la revendicare.

Bonusul poate fi jucat atat la pariurile sportive sau live, cat si in zona de cazinou.

Bonusul poate fi retras dupa ce a fost rulat (jucat) cel putin o data.

 

 

 

Leave a Reply