Ilie Dumitrescu – Ambasador UNIBET in Romania!

Ilie Dumitrescu – Ambasador UNIBET in Romania!

Popularele agentii de pariuri online ca Sportingbet, NetBet sau Winmasters si-au asociat numele in Romania cu fosti mari internationali romani ca Gica Craioveanu, Dan Petrescu sau Gabi Balint. Astazi a venit randul altei mari agentii de pariuri online din Romania sa-si asocieze numele cu o alta legenda a fotbablului romanesc :  Ilie Dumitrescu este brand ambassador pentru Unibet.

 

Fost component al “Generatiei de aur” si in prezent reputat analist TV, Ilie Dumitrescu se alatura astfel, unor nume de legenda ale fotbalului european, precum Glenn Hoddle, Lothar Matthaus si Brian Laudrup, care au ales sa promoveze filozofia UNIBET : “By Players, for Players” (“De la jucatori, pentru jucatori”).

Cu prilejul acreditarii ca Ambasador UNIBET in Romania, Ilie Dumitrescu a declarat :

Unibet“M-am simtit onorat de propunerea primita din partea UNIBET, pentru ca aceasta companie îi indeamna pe pariori sa se documenteze si sa joace responsabil, adica nu la intamplare. Este un lucru care imi place foarte mult, pentru ca si eu gandesc la fel. De fiecare data cand analizez un joc, ma pregatesc cat mai bine, astfel incat să le explic telespectatorilor cum sa judece corect o faza. Sper ca prin analizele pe care le voi face la TV, pe blog, pe Facebook si pe Youtube sa le ofer pariorilor informatii tehnice si tactice, care sa-i ajute sa ia cele mai bune decizii! Chiar sunt de acord ca “Norocul nu este o coincidenta”, desi multi oameni din lumea fotbalului invoca norocul aproape dupa fiecare meci.”

Chiar daca, credem ca nu mai are nevoie de nicio prezentare, va putem totusi reaminti cine este Ilie Dumitrescu :

Ilie Dumitrescu este unul dintre componentii de baza ai “Generatiei de aur”. Cariera sa de fotbalist este impresionanta. A jucat 284 de meciuri pentru Steaua, Tottenham, FC Sevilla, West Ham United, Club America si FC Atlante, reusind sa inscrie 84 de goluri.

Pentru Nationala Romaniei, cu care a participat la trei Campionate Mondiale, are 62 de meciuri jucate si 20 de goluri inscrise. Va ramane mereu in inimile suporterilor romani pentru golurile sale antologice din meciul Romania vs. Argentina, de la Campionatul Mondial din SUA, din anul 1994.

Ca antrenor, Ilie Dumitrescu a activat in tara la Nationala U21, Steaua, FC Brasov, Otelul Galati si FCM Bacau, iar in strainatate la AEK Atena, PAOK Salonic si alte echipe din Grecia, asa ca nu ar trebui sa ne mire de ce una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri online din Romania, a ales sa-si asocieze numele cu Ilie Dumitrescu.

Va uram succes si la cat mai mult verde pe biletele voastre :)

Echipa SupePont

 

 

Leave a Reply