Depuneri și retrageri din contul de pariuri Online, FĂRĂ card bancar!

Stanleybet este una dintre casele de pariuri terestre preferate de pariorii romani. Se disting prin oferta vasta de pariuri disponibile, cotele foarte bune oferite, posibilitatea castigurilor fabuloase la masinile de tip slots, precum si prin acoperirea teritoriala foarte buna a agentiilor sale.

Vestea buna a venit anul trecut si pentru pariorii care prefera pariurile online, in detrimentul celor de la agentiile offline. Stanleybet a obtinut licenta pentru pariuri online (Decizia 029/2015) si de atunci este in permanenta expansiune, devenind, treptat, locul unde tot mai multi pariori online se indreapta.

De acum poti depune bani in contul de parior fara sa ai nevoie de card sau cont bancar!

Stanleybet introduce posibilitatea parierii online fără a mai fi nevoie de un card sau cont bancar. Pariorii pot depune sau retrage bani din contul lor online direct de la ghișeu, din orice agenție Stanleybet din țară. De acum nu trebuie sa te mai ingrijorezi de faptul ca nu ai un card bancar valabil, totul devine mult mai simplu!

Beneficiile sistemului:

  •  FĂRĂ COMISIOANE!
  •  FĂRĂ CARD/CONT BANCAR!
  •  SIMPLU ȘI RAPID! 

CUM FUNCȚIONEAZĂ:

  1. Depunere

Trebuie doar să mergi într-o agenție Stanleybet și să îi prezinți operatoarei buletinul și datele de autentificare ale contului tău online. Banii se depun tot la ghișeu. Transferul se face pe loc, iar tu poți plasa în orice moment un pariu online! Este atat de rapid si de simplu sa pariezi online la Stanleybet!

 

  1. Retragere

Oricând poți să retragi banii câștigați în urma parierii online. Mai întâi primești confirmarea de retragere iar cei de la casa de pariuri Stalneybet se vor asigura că în 24 de ore banii vor fi în agenția din care vrei să-i ridici. Astfel timpul de așteptare este redus față retragerea printr-un cont bancar. Primești în mână până la ultimul leu pentru că Stanleybet ofera comision zero!

 

E mai simplu ca niciodată să depui și să retragi bani din contul tău de pariuri online. Fără riscuri, fără bătăi de cap! Nu ai nevoie de card bancar, doar de un cont online pe www.stanleybet.ro .

Multa bafta la bani

 

Leave a Reply