De ce este recomandat sa ai cont deschis la mai mute case de pariuri

Ti s-a intamplat de nenumarate ori sa vrei sa plasezi un pariu pe un anumit meci si sa observi ca agentia de pariuri la care ai cont deschis nu il are in oferta? Sau ai constatat ca, la fel, casa ta de pariuri preferata are la anumite evenimente cotele mai mici decat celelate agentii? Fara indoiala ca da, tuturor ni s-a intamplat asta.

  • Ce poti face in acest caz? 

Am discutat cu mai multi pariori profesionisti, multi dintre ei membri ai comunitatii Superpont, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania. Concluzia la care am ajuns este aceea ca se recomanda sa ai cont de parior deschis la mai multe case de pariuri online. Este un sfat de la pariori profesionisti, deci trebuie tinut cont de el.

Ok, dar pe ce criterii alegem casele de pariuri la care sa deschidem cont?

Afla avantajele pe care le ai atunci cand deschizi un cont de parior prin intermediul site-ului Superpont!

Este o alta intrebare la care Superpont a oferit raspunsul in acest articol. Ca sa facem un rezumat, pariorii profesionisti recomanda:

  • Un cont deschis la o casa de pariuri cu oferta excelenta pentru pariuri LIVE. Pariorii adevarati aloca o buna parte din banca pariurilor live. Acolo se pot face bani multi in doar cateva minute. Fie ca pariaza de pe mobil sau de pe desktop, pariorii romani au ales casa de pariuri online Netbet ca fiind cea mai buna cand este vorba de oferta la pariuri live. In plus, Netbet ofera cel mai mare bonus la pariuri din Romania, 450 Lei. Ai toate motivele din lume sa iti deschizi un cont la ei.
  • Un cont deschis la o casa de pariuri cu oferta foarte buna pre-match. Cu totii mai plasam si 1-2 bilete la pariuri pe zi, asa ca avem nevoie de cote cat mai mari pentru a ne maximiza castigul. La acest capitol, aceasta casa de pariuri online detine suprematia in ce priveste cotele acordate. In plus, ofera Bonus de 150 RON la deschidere de cont, cu cele mai mici conditii de rulaj! Si au si cea mai buna optiune de Cashout, astfel incat poti inchide in orice moment pariul, fara riscul si emotiile finalului de meci. Trei motive solide sa deschizi un cont de parior la ei.
  • Un cont deschis la o casa de pariuri cu o aplicatie excelenta de mobil. Multi dintre noi suntem tot timpul in miscare, in masina, in metrou, oriunde ne-am afla, putem paria linistiti de pe mobil. Marea majoritate a caselor de pariuri au site-uri optimizate pentru telefonul mobil, dar putine au aplicatii dedicate. Casa de pariuri online SportingBet a lansat o aplicatie excelenta, care face experienta de pariere una foarte placuta. Poti plasa pariurile mult mai repede, asa incat poti prinde cele mai bune cote. Poti vedea in timp real transmisii Live ale meciurilor de fotbal preferate, direct pe telefonul tau mobil. Sportingbet ofera bonus exclusiv de 250 Lei la deschidere de cont pentru pariorii care se inregistreaza de pe acest link si cote excelente la pariuri, atat live, cat si pre-match.

Vezi aici Topul caselor de pariuri online licentiate in Romania, realizat de cei mai buni pariori romani!

Recomandam sa aveti deschis un cont la minim 2 case de pariuri online, in functie de preferintele voastre si de sugestiile noastre de mai sus. Este mereu bine sa ai cat mai multe optiuni de pariere, asa ca luati de acum incolo in calcul aceasta varianta. Este spre binele vostru.

 

Comunitatea de tipsteri si pariori Superpont Premium

Multa bafta la bani,

 

Echipa Superpont

 

Leave a Reply