Cu Netbet devii VIP la Steaua vs Dinamo

Cu Netbet devii VIP la Steaua vs Dinamo

Un nou episod din derby-ul Romaniei dintre FCSB si Dinamo Bucuresti. De aceasta data cele 2 mari echipe autohtone se infrunta in mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei. Acest episod ai ocazia sa il vezi de la cele mai bune locuri de pe National Arena din data de 20:04.2016. Cu Netbet devii VIP la Steaua vs Dinamo, da ai auzit bine, casa de pariuri online Netbet pune la bataie 6 bilete VIP duble pentru acest meci.

cu netbet devii vip la steaua vs dinamo

Deschide cont la Netbet prin Superpont si profita de bonusul exclusiv in valoare de 300RON

Castigatorii o sa fie alesi in urma unei extrageri pe site-ul random.org, extragere ce va avea loc pe data de 18.04.2016.

Castigatorii vor fi anuntati prin intermediul paginii oficiale de Facebook Netbet

Pentru a te califica la extragere trebuie sa plasezi un pariu pre-live simplu sau combi de tipul Rezultat final(1×2) in valoare de minim 50RON pe orice eveniment care se desfasoara intre 11.04 si 17.04 ora 21:00GMT.

Pentru a te inscrie la acest concurs conecteaza-te la contul tau Netbet(daca nu ai deschide cont aici) si acceseaza butonul inscriere aferent acestei promotii.

Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

Pe site-ul superpont.com gasesti zilnic avancronicile si ponturi pariuri gratuite pe cele mai interesante evenimente sportive din ziua respectiva

Leave a Reply