Cota speciala pentru Romania impotriva Spaniei

Cota speciala pentru Romania impotriva Spaniei

Meciul amical dintre Romania si Spania reprezinta evenimentul fotbalistic al inceputului de an pentru tot ce inseamna ,,microbist” la noi in tara. Toata lumea, de la cel mai mic suporter la cel mai in forma jucator doresc sa participe la un asa eveniment. Bineinteles, un asa meci nu putea fii rataT de casele de pariuri, iar Netbet, una dintre cele mai apreciate case de pariuri din Romania, ofera o cota speciala pentru Romania impotriva Spaniei.

Victoria Romaniei era initial cotata cu 4.75, dar pentru clientii Netbet cota a ajuns la 6.50

Spania, campioana europeana, en-titre vine la Cluj-Napoca dupa remiza impotriva Italiei scor 1-1, in reeditarea finalei campionatului european din 2012.

Cota speciala pentru Romania impotriva Spaniei

De partea cealalta ,,Tricolorii” sunt la al 2-lea meci consecutiv pe propriul teren, in precedenta partida elevii antrenati de Anghel Iorndanescu au invins Lituania cu scorul de 1-0.

In ultimul meci direct Romania s-a impus la Cadiz in anul 2006 cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Ciprian Marica.

Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

Echipa Superpont iti pune la dispozitie tot ce trebuie sa stii despre partida Romania-Spania

Tot ce trebuie sa faci pentru a primi cota speciala este sa te loghezi la contul tau Netbet(daca nu ai cont deschide aici) si sa apesi butonul de inscriere aferent acestei promotii.

  • Miza maxima pariata pe super-cota este de 20RON
  • Doar primul pariu pre-live de tipul 1×2 pe partida dintre Romania si Spania este considerat eligibil pentru cota marita
  • Pariurile live nu sunt luate in considerare pentru super-cota
  • Promotia se supune unor termeni si conditii.

Leave a Reply