Pariurile zilei din tenis 10 Iulie

Odata cu trecerea in mediul online a caselor de pariuri traditionale, offline, s-a ascutit lupta pe acest segment, iar pariorii si-au impartit preferintele in functie de o serie de criterii foarte bine definite. Unul dintre cele mai importante criterii dupa care un parior profesionist isi alege agentia de pariuri preferata se refera la cotele pe care respectiva agentie le ofera.

Am aflat in ultimele luni ca Stanleybet domina la nivel de cote unele dintre cele mai importante agentii de pariuri online licentiate la noi. Asa incat azi am hotarat sa facem inca un test, unul comparativ, al cotelor oferite de principalele case de pariuri online care au in acelasi timp si agentii offline, traditionale: Stanleybet, Winner, Superbet si Casa Pariurilor. Daca in testul cu agentiile de pariu online, Stanleybet a demonstrat ca este numarul 1 la cote, hai sa vedem ce face si cu celelalte agentii de pariuri…

Si ce meci puteam sa alegem mai interesant, decat marea finala a Euro 2016, Franta-Portugalia? Deci, sa trecem la treaba.

Cine are cele mai bune cote la pariuri si cea mai buna oferta?

Vom alege spre comparatie cele mai populare pariuri si pariurile cu cele mai mari sanse de castig la super meciul Franta-Portugalia!

  1. Oferta de pariere – la acest capitol, al optiunilor de pariere, Stanleybet nu are adversar. Cu peste 90 de pariuri disponibile pe acest super meci, surclaseaza de la distanta concurenta. Winner are putin peste 30 de variante de pariere diferite, Casa Pariurilor ofera un maxim de 60 de variante de pariere, in timp ce, surprinzator, Superbet afiseaza pentru acest meci putin peste 20 de variante distincte de pariere.
  2. Cotele oferite – sa le luam pe rand. Franta este favorita, iar la Stanleybet primeste o cota de 2.05, in timp ce Superbet coteaza victoria Frantei doar cu 2.00. Winner acorda o cota de 2.1, dar, ATENTIE, aceasta cota nu tine cont de baza de impozitare, astfel incat, veti constata ca un bilet de 100 lei plasat pe Franta la Stanleybet are un castig mai mare decat la Winner!bilet stanley finala franta portugalia  bilet winner finala franta portugalia

 

 

 

  • La pariul tip „peste 1.5 goluri in meci’, cel mai probabil sa fie castigator, avem din nou avantaj Stanleybet. Cota de 1.43 bate cota lui Winner (1.42, la fel, practic se transforma in 1.35 dupa impozitarea mizei), Superbet ofera doar 1.39.
  • Un X in prima repriza, cel mai probabil rezultat la pauza, are cea mai buna cota tot la Stanleybet, de data aceasta la egalitate cu cei de la Casa Pariurilor, 1.95, dar mult peste Superbet cu 1.89.
  • Un alt pariu la care Stanleybet domina cotele, cu sanse foarte bune de castig este ‘Franta castiga si se marcheaza sub 3 goluri in meci”, la o cota fabuoasa de 3.7! Casa Pariurilor abia acorda o cota de 2.61 acestui pariu, la Winner si Superbet cotele fiind de 2.6, respectiv 3.3 (dar aici nu exista decat pariul Franta castiga si interval de goluri 2-3, excluzand victoria francezilor cu 1:0)

Din analiza cotelor, efectuata, cum spuneam, pe principalele tipuri de pariuri si pe cele cu sansele cele mai mari de reusita, constatam, inca o data, ca agentia de pariuri Stanleybet domina la capitolul cote oferite celelalte case de pariuri competitoare.

Motiv in plus pentru care va recomandam sa deschideti un cont nou de parior doar de pe acest link si sa va bucurati de o super experienta de pariere la Stanleybet!

Leave a Reply