Ce este mai important pentru pariori: Bonus de client nou sau acces la cotele cele mai bune?

  • În timp ce majoritatea platformelor de pariuri online se întrec în a oferi bonusări de bun venit, Stanleybet.ro este singura care își propune să-și câștige clienții oferind cotele cele mai mari

 

Unul dintre primele efecte ale legiferării jocurilor de noroc online în România asupra pieței a fost acela al angajării companiilor de profil cu toate resursele într-o cursă susținută de atragere a clienților către platformele de joc pe care le oferă, acordând diverse facilități.

 

Ca în orice astfel de manifestare a comcurenței, s-a conturat rapid și un curent, instrumentul pe larg folosit în acest moment pentru creșterea capitalului de clienți fiind acela de “ispitire” a acestora cu bonusuri așa numite “de bun venit”.

 

Astfel, platformele care oferă pariuri online sau alte tipuri de jocuri de noroc sunt, în prezent aproape fără excepție, populate cu anunțuri referitoare la aceste bonusuri de ordinul a câteva sute de lei oferite jucătorului doar pentru simpla înregistrare. Mai mult, ajungând într-o etapă a saturației, bătălia bonusurilor se concentrează tot mai acut pe a prezenta acest tip de avantaj drept “cel mai mare”, “cel mai consistent” sau “cel mai simplu de accesat”.

 

În această avalanșă a avantajelor de client nou oferite, regăsim o companie care a ales o altă strategie. Platforma de jocuri online a operatorului britanic Stanleybet și-a propus să câștige mai întâi bătălia cotelor, respectiv primul criteriu pe care pariorul îl are deja ca reflex atunci când se află în fața alegerii de a miza pe o platformă sau alta.

 

Pe Stanleybet.ro vei regăsi bonusări consistente, dar acestea sunt permanente și vizează mărirea câștigului, nu oferite o singură dată cu scopul de a te ispiti să te înregistrezi. În acest mod și în funcție de numărul evenimentelor de pe bilet, pariorul la Stanley poate ajunge să-și majoreze cu până la 70% din valoarea câștigului.

 

StanleyPlus5 este un alt bonus special disponibil la Stanleybet, care-ti mărește cota totala de pe un bilet. Pentru a beneficia de ofertă, este suficient să alegi un pariu pe Rezultat Final (din StanleyPlus5) și să-l combini cu alte 5 pariuri din oferta obișnuită.

 

Iar dacă nu ești convins că lucrurile stau așa, lămurește-te acum:

 

www.stanleybet.ro – platforma de pariuri online

www.stanleysports.ro – oferta pentru pariuri tradiționale

 

Stanleybet aplică și în online strategia care i-a adus succes in piata off-line, evaluând că, atunci când va trece această febră a bonusurilor de bun venit, ceea ce va face diferența sunt cotele, respectiv instrumentul care a făcut dintotdeauna diferența între competitori această activitate. Din această perspectivă, prin facilitățile descrise mai sus, Stanleybet s-a instalat deja detașat în frunte în cursa atragerii de clienți de către platformele care oferă jocuri de noroc online.

 

Consacrat în Marea Britanie, brandul Stanleybet este prezent de peste 12 ani în România, operând, pe lângă platforma online www.stanleybet.ro, peste 360 de agenții de pariuri tradiționale.

Leave a Reply