Castigurile la pariuri in perioada EURO 2016 in Comunitatea Superpont Premium

Dupa cum cei mai multi dintre voi, pariorii, stiti, in perioada Euro 2016, Superpont, cea mai buna comuntate de tipsteri si pariori din Romania a desfasurat o super promotie: „Abonament 100% GRATUIT”, prin care toti cei interesati sa testeze serviciile Premium, o puteau face Gratis. Reamintim ca, in mod normal, abonamentul Premium este in valoare de 20 Euro lunar.

Peste 500 de pariori au profitat de aceasta super oferta si s-au alaturat celor peste 900 de membri permanenti ai Superpont Premium. Si, dupa cum vedeti, nu le-a parut deloc rau. Un bilant la final de Campionat European arata ca profiturile pe baza tipsurilor si biletelor zilnice, plus pariurile Live, oferite pe Grupul Premium insumeaza peste 20.000 RON. O suma foarte frumoasa, pentru o singura luna. Profitul este calculat pe baza biletelor jucate, cu mizele jucate de tipsteri, asa incat acestea pot diferi de la parior la parior.

IMPORTANT! Promotia Continua! Devino Membru Premium GRATUIT pana la 1 Septembrie! Vezi aici cum!

Mai jos, o mica galerie foto cu cateva dintre cele mai profitabile pariuri si cele mai mari cote prinse, atat pe bilete, cat si pe pariuri Live.

Cel mai tare grup de Pariuri Live de pe Facebook este acum deschis pentru tine, 100% Gratuit, odata cu Abonamentul Premium! Acolo se fac banii seriosi!

Te asteptam pe Grupul Premium, din nou, 100% Gratuit! Click AICI!

Leave a Reply