Castiga o tableta weekendul acesta de la Superpont

Weekend-ul aduce mereu castiguri in comunitatea Superpont. 

Si pentru ca vrem mereu sa aducem ceva in plus, iti oferim sansa de a castiga un premiu deosebit in acest sfarsit de saptamana:
O tableta oferita de Superpont si casa de pariuri Netbet, aleasa de pariorii de la noi drept cea mai buna casa de pariuri din Romania!
Cum intri in posesia premiului?

Ai doua posibilitati:

  1. Ai deja un cont deschis la Netbet prin intermediul Superpont, dar nu ai efectuat inca nici o depunere vreodata. Fa o prima depunere in contul tau de parior si, pe langa Super Bonusul de 450 RON, ai sansa de a castiga si o tableta. Ce cadou mai potrivit poti sa iti doresti?
  2. Deschide un cont nou de parior la casa de pariuri online Netbet in perioada vineri, 1 Aprilie – duminica, 3 aprilie si efectueaza o prima depunere. Pentru a deschide un cont nou, foloseste doar acest LINK.

Trimite-ne un mail la adresa superpont1x2@gmail.com in care sa precizezi Username-ul contului deschis la Netbet de pe linkul de mai sus. 

Daca ai deja un cont deschis la Netbet, dar nu esti sigur ca este deschis prin intermediul Superpont, scrie-ne la adresa de mai sus, precizeaza Username-ul contului de la Netbet si noi iti vom raspunde cat de repede posibil.

Vei fi automat inscris in tragerea la sorti, care va avea loc luni dimineata, 4 aprilie, la care vei putea castiga marele premiu: o tableta (Allview Viva Q8 Pro), oferita de Superpont si casa de pariuri Netbet!
Avantajele deschiderii unui cont la casa de pariuri Netbet:

  • Cel mai mare bonus la pariuri din Romania: 450 Lei la deschidere de cont!
  • Cea mai buna oferta la pariuri Live din Romania! Cele mai multe evenimente de pariat si cele mai bune cote live!
  • Optiunea “Cash Out” prin care poti inchide un pariu inainte de incheierea meciului
  • Platforma excelenta pentru pariurile pe mobil
  • Oferte si bonusuri speciale derulate prin intermediul Superpont, doar daca te inscrii de pe acest LINK!

Mult succes!
 

Leave a Reply