Castiga impreuna cu Simona Halep la Roland Garros

Castiga impreuna cu Simona Halep la Roland Garros

In prima parte a acestei veri toate privirile iubitorilor sportului vor fi atintite asupra Frantei. Aici va avea loc Campionatul European de fotbal, dar si Turul Frantei. Insa pana atunci la Paris a inceput deja cel de-al 2-lea Grand Slam al sezonului, Roland Garros. Acolo unde Romania are o mare favorita in persoana Simonei Halep, care a ajuns deja in turul secund pe zgura pariziana. Netbet iti ofera de a castiga impreuna cu Simona Halep la Roland Garros.

Inscrie-te acum la Netbet si profita de cel mai mare bonus la pariuri sportive!

Sportiva romanca este cap de serie numarul 6 la Roland Garros si a trecut in turul secund dupa victoria clara impotriva niponei Nao Hibino, scor 6-2 6-0.

Netbet, una dintre cele mai apreciate case de pariuri din Romania, iti ofera un bonus de 100% in limita a 200 RON pentru fiecare victorie a Simonei Halep incepand cu turul secund.

Pentru a te inscrie la promotie trebuie sa te loghezi in contul tau Netbet(daca nu ai deschide cont aici) si sa accesezi butonul inscriere aferent acestei promotii

Pe urma pariaza pre-live pe bilet simplu pe victoria Simonei Halep (tip pariu 1-2) incepand cu turul secund, iar Netbet iti ofera un bonus de 100% in limita a 200RON.

Exemplu: Daca Simona Halep e invingatoarea turneului si tu pariezi cate 200 RON pe fiecare meci care il disputa sportiva noastra te alegi, pe langa castigurile din pariurile tale cu inca 1200 RON.

*Promotia se numeste 100% BONUS pentru fiecare victorie a Simonei Halep la Roland Garros

Promotia se supune unor termene si conditii

Leave a Reply