Castiga bani din pariurile pe Liga 1 la Unibet

Unibet, una dintre cele mai bune case de pariuri online din lume, lanseaza un super concurs pentru pariorii romani, cu ocazia reluarii Ligii 1. Daca inca nu ai un cont de parior deschis la Unibet, iti recomandam sa iti deschizi unul de pe acest LINK si sa beneficiezi de toate avantajele pe care aceasta casa de pariuri online ti le ofera.

Vezi aici prezentarea completa a casei de pariuri online Unibet realizata de Superpont, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania!

Returul Ligii 1 se anunta unul incendiar, s-au facut transferuri interesante, au revenit fotbalisti consacrati, ca Mutu si Marica, iar lupta pentru accederea in play-off sau evitarea play-out-ului este una care va face deliciul pariorilor. S-a constatat ca Liga 1 este unul dintre campionate preferate ale pariorilor romani. Asa ca, daca tot pariem pe Liga 1, de ce sa nu castigam si niste premii foarte tari?

Aceasta casa de pariuri online iti ofera transmisiuni live de la cele mai multe evenimente sportive!

De acum poti paria Live fara risc doar la aceasta agentie de pariuri!

Cum particip la promotia casei de pariuri Unibet pentru Liga 1?

  1. Daca inca nu ai un cont de parior la Unibet, profita de ocazie si deschide unul chiar acum doar de pe acest link. Ai bonus de 150 RON, pariu fara risc, imediat cum iti deschizi contul
  2. Acceseaza sectiunea „Promotii pariuri” din meniul siteului unibet.ro si dati click pe butonul „Optati”. Sunteti automat inscrisi in competitie.
  3. Plaseaza pariuri pe meciurile Ligii 1 si puncteaza in clasament (pariurile eligibile sunt cele live sau pre-meci, la cote de cel puțin 1.2).

Punctajul se calculeaza dupa formula:

 

Miza pariată X Numărul de pariuri X Cota totală a biletului de joc
     Cota minimă 1.20                       Single – Double – Treble – …                         Cotă minimă 1.20

Foarte Important!!! Doar pariurile câștigătoare plasate exclusiv pe meciurile din Liga I, simple sau multiple, la cotă de cel puțin 1.20,  vor fi luate în considerare pentru concurs

Vor fi doua clasamente distincte: un clasament final si un clasament dupa fiecare etapa disputata. Astfel, primii 10 jucători din clasamentele etapelor vor primi bani bonus gratuiti

Premiile pentru clasamentul final:

Poziția în clasament

Recompensă
1 2 pachete VIP ( în valoare de 2 x 1800€)
2 I-phone 6S 64GB
3 Apple iPad Air-Apple A7 32GB
4 750 RON cash
5 500 ROn cash
6-10 250 RON cash
11-20 150 RON bani bonus gratuiți

 

Premii pentru clasamentul pe fiecare etapa:

Poziția în clasament

Recompensă

1 250 RON  bani bonus gratuiți
2 200 RON  bani bonus gratuiți
3 150 RON  bani bonus gratuiți
4 100 RON  bani bonus gratuiți
5 50 RON  bani bonus gratuiți
6-10 Pariu 100% fără Risc până la 250 RON

Intra acum in competitia Unibet si castiga cele mai tari premii!

Leave a Reply