Cashback pe campionatele tari ale Europei

Cashback pe campionatele tari ale Europei

Saptamana aceasta Netbet, una dintre cele mai apreciate case de pariuri online din Romania, vine cu o super-oferta pentru clientii sai si anume Cashback pe campionatele tari ale Europei.

Orice parior doreste sa castige pe meciuri din cele mai tari campionate, iar Dan Petrescu impreuna cu echipa Netbet vin cu o promotie pentru impatimiti.

Pariaza saptamana aceasta pe meciurile din La Liga, Bundesliga, Serie A si Ligue 1 iar Netbet iti ramburseaza 20% din pierderi in limita a 200RON.

Pentru a participa conecteaza-te la contul tau Netbet (daca nu ai cont deschide aici) si acceseaza butonul Inscriere aferent acestei promotii.

Sunt eligibile doar pariurile simple pre-live , cu cota minima 3.00 pe oricare dintre meciurile din primele ligi ale Italiei, Spaniei, Germaniei si Frantei.

Trebuie sa plasezi minim 3 pariuri pe meciurile din aceste campionate, iar miza minima cumulata din aceste 3 pariuri trebuie sa fie minim 80RON.

*Trebuie sa plasezi minim 3 pariuri unice, pariurile duplicat nu sunt valabile

Cateva dintre cele mai interesante meciuri ale saptamanii din campionatele tari ale Europei

In Serie A campioana Juventus primeste replica lui Sassuolo, iar echipa de pe locul secund, Napoli joaca derby-ul Siciliei in compania lui Palermo

Replica Bundesligii vine cu duelul istoric dintre Bayern Munchen si Werder Bremen, dar si cu meciul dintre Borussia Dortmund si FSV Mainz.

In La Liga gigantii Real Madrid si Barcelona joaca impotriva lui Las Palmas, si respectiv Getafe. In aceeasi etapa se joaca si duelul pentru cupele europene in tre Sevilla si Villareal.

Intr-un campionat echilibrat cum e Ligue 1 fiecare etapa aduce dueluri interesante pentru locurile fruntase din campionat sau derby-uri istorice precum ,,Derby de la Garrone” dintre Toulouse si Girondins Bordeaux.

Oferta Cashback pe capionatele tari ale Europei se supune unor termeni si conditii

Pariaza pe meciurile din principalele campionate europene doar dupa ce consulti ponturile oferite de echipa Superpont

Leave a Reply