Tipurile de bonus oferite la deschidere de cont de casele de pariuri online

Este bine cunoscut faptul ca pariorii sunt mereu in cautarea de bonusuri si promotii atractive, iar casele de pariuri online se intrec intre ele pentru a oferi cele mai bune variante si pentru a atrage cat mai multi jucatori.

Este un avantaj de ambele parti, dar cum pe noi ne intereseaza ce beneficii pot avea pariorii de pe urma caselor de pariuri, ne-am hotarat sa va prezentam in acest articol principalele tipuri de bonusuri pe care le puteti obtine atunci cand va deschideti un cont la una din casele de pariuri licentiate in Romania!

Bonusurile de deschidere de cont – sunt cele mai mari si cele mai importante bonusuri pe care casele de pariuri online le acorda pariorilor pentru a-i atrage. Principalele tipuri bonusuri din aceasta categorie sunt:

  • Bonusurile cash (bani direct in contul de parior) – in functie de valoarea primei depuneri efectuate, casele de pariuri acorda bonusuri care se vor regasi in contul tau de parior, sub forma de bani disponibili pentru pariere. In principiu, casele de pariuri acorda bonusuri intre 50% din valoarea primei depuneri si pana la 100% din aceasta. Bonusul trebuie rulat in functie de conditiile fiecarei case de pariuri inainte de a fi retras.

Cel mai mare bonus la pariuri din Romania este acordat de acesta casa de pariuri online!

Pariaza acum cu 850 de lei in cont doar daca iti deschizi cont AICI!

  • Bonusurile sub forma de pariu fara risc – o alternativa foarte buna la categoria de mai sus. Dupa efectuara depunerii, ai posibilitatea de a plasa un prim pariu, FARA RISC, in functie de valoarea depunerii. Daca pariul plasat este necastigator, ti se va returna miza integral sau partial in contul de parior.

Cel mai mare bonus de tip Pariu FARA RISC il gasesti doar la aceasta casa de pariuri!

Ai primul pariu 100% Fara Risc de pana la 250 RON daca deschideti cont de pe acest LINK!

  • Bonusuri acordate dupa rularea initiala a depozitului – casa de pariuri Fortuna acorda un bonus de 150 RON la prima depunere, in cuantum de 50% din valoarea primei depuneri, dupa ce, in prealabil, rulezi depozitul intial de 5 ori.

Deschide un cont de parior la Fortuna de pe acest LINK si beneficiezi de Bonus Exclusiv de 175 RON!

Ai multiple avantaje atunci cand iti deschizi un cont de parior de pe siteul Superpont. Consulta lista completa a acestor beneficii si inscrie-te in randul pariorilor de top!

Multa bafta la bani!

Comunitatea de tipsteri si pariori Superpont Premium

Leave a Reply