Casa de pariuri Fortuna face lucrurile mult mai simple

Casa de pariuri Fortuna face lucrurile mult mai simple

Casa de pariuri Fortuna face lucrurile mult mai simple pentru pariorii romani, astfel acestia au ocazia de a depune si de a retrage bani din agentiile offline Fortuna in contul lor de pariori online.

Suntem siguri ca multi dintre dumneavoastra au primit un superpont de la un prieten, sau ati dat din intamplare peste asa ceva in timp ce navigati pe internet.  Acum nu mai suntem nevoiti ,,sa dam fuga” repede pana la agentia de pariuri Fortuna din josul strazii sau poate mai grav, din orasul vecin.

Deschide cont la Fortuna prin Superpont si profita de bonusul exclusiv in valoare de 175RON

Acum putem paria foarte usor de pe internet si nici macar nu e nevoie de card bancar, cu o multime de acte, coduri, cifre. Nu trebuie decat sa mergem intr-o agentie de pariuri Fortuna prezentam actul de identitate si user-ul de pe site-ul eFortuna.ro, si gata am depus , atentie! fara niciun comision.

Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania, Casa de pariuri Fortuna face lucrurile mult mai simple

De ce sa depui bani la Fortuna cand sunt o multime de case de pariuri?

  • Pentru ca doar aici ai cele mai bune cote de pe piata la toate evenimentele sportive
  • Pentru ca doar aici cea mai buna optiune Cashout, si de ce sa nu profitam de asta, cand fiecare dintre noi a pierdut cel putin o data pe ultimul meci de pe bilet?
  • Pentru ca doar aici ai superbonusuri la biletele cu mai multe evenimente sportive
  • Pentru ca doar aici ai bonusul de 175RON exclusiv pentru membrii Superpont

La retragere casa de pariuri fortuna face lucrurile mult mai simple

  • Alegem optiunea cashpoint din contul nostru online, suma pe care vrem sa o retragem si adresa agentiei de la care vrem sa retragem
  • In cateva momente vom primi pe e-mail(cu care ne-am inregistrat pe efortuna.ro) un cod unic pentru tranzactia noastra si intervalul orar in care putem face retragerea.
  • Nu ne ramane decat sa mergem cu actul de identitate si codul unic in agentia de unde dorim sa retragem banii

*Suma minima care poate fi retrasa si depusa este de 10RON, iar suma maxima 30000RON

 

 

 

Leave a Reply