Bonus special pentru membrii Superpont

Bonus special pentru membrii Superpont

Cu ocazia Campionatului European din acest an Comunitatea Superpont va aduce un bonus special de bun venit, bonus care poate creste da la 500 RON in prima faza pana la numai putin de 1550 RON pe parcursul acestor faze, cu 50 RON mai mult fata de cat este bonusul initial. Tot acest bonus majorat nu face altceva decat sa va aduca bani in plus pentru pariat pe meciurile de la EURO 2016. Bonus special pentru membrii Superpont.

Oferta este valabila exclusiv pentru clientii care inca nu au un cont deschis la NetBet iar cei care-si deschid AICI un cont de parior NetBet pot primi un bonus special de 100% pana la 500 RON la prima depunere.

Ce trebuie sa faci pentru a primi bonusul special :

  • Acceseaza sectiunea Casierie si introdu primul cod de bonus: SUPERPONT1.
  • Pariaza suma depusa o data, pe pariuri eligibile de cota minim 1.6 si vei primi automat in cont 100% din prima depunere, in valoare de maxim 500 RON.

Apoi urmeaza pasii necesari obtinerii celorlalte bonusuri din Pachetul de Bun Venit, dupa cum urmeaza:

Cod Bonus PROCENT BONUS SUMĂ MAXIMĂ BONUS
NETBET2 100% 100 RON
NETBET3 100% 200 RON
NETBET4 100% 300 RON
NETBET5 100% 450 RON

După ce ai îndeplinit cerințele de pariere corespunzătoare primului bonus, poți activa următorul cod din Pachetul de Bun Venit – NETBET2, pentru cea de-a doua depunere.

Inscrie-te gratuit in grupul Super NetBet si ai premii de mii de RON garantate zilnic pentru tine pe toata perioada EURO 2016!

 

 

Leave a Reply