Bonus exclusiv pentru EURO 2016 de la Betfair

Bonus exclusiv pentru EURO 2016 de la Betfair

Cea mai cunoscută casă de pariuri din lume, Betfair își completează oferta excepțională de pariuri pentru EURO 2016 cu un un bonus special! Bonus exclusiv pentru EURO 2016 de la Betfair!

Pariezi pe câștigătoarea EURO 2016 și beneficiezi de 5 Euro bonus pentru fiecare partidă câștigata de aceasta pe parcursul turneului din Franța!

De exemplu :

Mizezi pe Franța drept câștigătoare a EURO 2016 ( deschide cont aici la agenția de pariuri online Betfair) și cu 25 de Euro poți câștiga 100 de Euro!

Pentru fiecare meci câștigat de Franța pentru a ajunge în finală chiar și în prelungiri sau la lovituri de departajare, primești câte 5 Euro. Sunt 7 partide care îți pot aduce câte 5 Euro adică un total de 35 de Euro în contul tău de parior.

Bonus exclusiv pentru EURO 2016 de la Betfair

Agenția de pariuri online Betfair (D. 2161/28.08.2015) oferă 5 Euro bonus pentru fiecare meci câștigat de echipa pe care ai ales-o drept câștigătoare a Campionatului European de Fotbal EURO 2016.

Primești 5 Euro bonus pentru fiecare partida câștigată de către echipa ta pe parcursul EURO 2016.

  • Bonusurile vor fi creditate în 6 ore după terminarea partidei.
  • Betfair înregistrează o medie de 15 milioane de pariuri zilnic!
  • Plasează un pariu cu o miză de minim 25 Euro pe o echipa pentru a te califica în această promoție.
  • Te poți califica în această promoție cu o singură echipa.
  • Primul pariu de minim 25 Euro plasat pe câștigătoarea Euro 2016 va fi pariul tău calificat.
  • Promoția se aplică tuturor pariurilor plasate pe Câștigătoarea Euro 2016 până vineri 10 iunie, ora 8 PM.
  • Oferta se supune unor termene si conditii.

Bonus exclusiv pentru EURO 2016 de la Betfair – Acum ai GRATUIT, ponturile la pariuri si biletele zilei oferite de tipsterii Superpont.

Betfair este recunoscută pentru fiabilitatea sa, are o stabilitate de necontestat, iar poziția financiară a firmei este dovedită la nivel internațional.

Betfair se angajează să asigure cel mai înalt nivel de securitate pentru clienții săi. Astfel, prin respectarea standardelor ISO și PCI-DSS (recunoscute pe plan internațional), se păstrează confidențialitatea datelor cu caracter personal și a cardurilor.

Foarte importantBetfair stochează banii clienților în conturi bancare separate, care nu au nici o legătură cu fondurile proprii ale companiei.

Găsiți oferta și prezentarea agentiei de pariuri online Betfair chiar aici.

Leave a Reply