Super Bonus exclusiv la pariuri de la Sportingbet

Bonus exclusiv la pariuri de la casa de pariuri Sportingbet in valoare de 300 RON

Superpont continua seria de promotii si oferte speciala dedicata membrilor celei mai bune comunitati de tipsteri si pariori din Romania. De astazi pana vineri te astepata un bonus exclusiv la pariuri de la casa de pariuri Sportingbet, oferit special pentru tine

Ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia acestui super bonus?

  1. Deschide un cont nou de parior la casa de pariuri online Sportingbet in perioada 20 – 22 aprilie doar de pe acest link!
  2. Efectueaza o prima depunere si incaseaza bonusul de 100% pana la 300 de RON, pariu fara risc, oferit special pentru tine!
  3. Trimite-ne un mail la adresa superpont1x2@gmail.com cu ID-ul de jucator (numarul de 7 cifre pe care il gasesti in partea din stanga sus a ecranului). Bonusul va fi creditat in ziua urmatoare depunerii.

Bonusul este valabil doar pentru conturile nou deschise la casa de pariuri online Sportingbet si doar de pe linkul de mai sus.

Este un bonus cu 50% mai mare decat bonusul standard acordat de Sportingbet, o ocazie unica pentru membrii Superpont de a incepe sa parieze fara risc cu o suma mare

bonus exclusiv la pariuri de la casa de pariuri Sportingbet

Avantajele de a deschide un cont de parior la casa de pariuri online Sportingbet

  • Cele mai bune cote pre-match din campionatele mari la fotbal si,in general, la sporturile importante
  • Optiunea „Inchidere Pariu”
  • Transmisiuni live ale celor mai importante evenimente sportive
  • Cea mai buna platforma de mobil si tableta dintre toate casele de pariuri
  • Pariu fara risc in valoare de pana la 300 RON! Daca primul pariu plasat de tine este necastigator, Sportingbet iti returneaza integral miza, in valoare de pana la 300 lei, sub forma de bonus pariuri.

In topul celor mai bune case de pariuri online licentiate in Romania, realizat de prestigiosul site undepariem.com, Sportingbet ocupa o pozitie de top in preferintele pariorilor romani.

 

Leave a Reply