100% Castigator – Bonus la agentia de pariuri Stanleybet

Deschide-ți cont la Stanleybet.ro (D. 929/24.06.2015) și plasează un pariu care conține cel puțin un meci de la Euro 2016. Chiar dacă pariul tău este necâștigător, agentia de pariuri online Stanleybet.ro iți dă înapoi suma pariată de tine sub formă de bonus. Aceasta este promoția Stanleybet „Bonus 100% Câștigător la Stanleybet”

Ce inseamna Bonus 100% Castigator la Stanleybet

Pentru a beneficia de aceasta super promotie a celor de la Stanleybet, tot ce trebuie sa faci este sa:

  1. Deschizi un cont nou la agenția de pariuri Stanleybet în perioada 10 iunie – 10 iulie 2016
  2. Efectuezi o primă depunere în contul de parior;
  3. Plasezi un prim pariu (single sau multiplu) care să conțină cel puțin un meci de la EURO 2016
  4. În cazul în care pariul tău este necâștigător, Stanleybet.ro îți va rambursa miza, în valoare de maxim 100 RON, sub formă de bonus

Valoarea maximă a bonusului nu poate depăși valoarea de 100 de lei, indiferent de valoarea depunerii.

De ce să joci online la agenția de pariuri sportive Stanleybet

  • Oferta excelentă de pariuri disponibile: Cele mai tari campionate sunt prezente în oferta Stanleybet. De asemenea, pariuri din cele mai populare sporturi: fotbal, tenis, baschet, handbal, hockey, toate le poți găsi în oferta celor de la Stanleybet, iar la fiecare eveniment există o gama foarte largă de pariuri disponibile. Cu cât mai multe opțiuni, cu atât mai multe șanse de a câștiga. Oferta de pariere online la agenția de pariuri sportive Stanleybet este mult peste cea oferita in agențiile clasice, offline!
  • Puteți paria pe numerele extrase la loteriile internaționale, precum și pe concursuri precum Gala Premiilor Oscar, Eurovision, Vocea României, Românii au Talent, X- Factor și chiar pe evenimentele mondene.
  • Bonusuri atractive pentru pariori. Se știe că pariorii vânează bonusuri și oferte speciale. Ei bine, agenția de pariuri sportive Stanleybet a înțeles rapid acest lucru și vine în întampinarea pariorilor cu o serie de bonusuri și oferte de nerefuzat. La Stanleybet, pariorii beneficiază de un bonus la câștig de până la 70%, în funcție de numărul de evenimente puse pe bilet. Valoarea bonusului începe de la 7% din câștig (pentru 6 evenimente) și ajunge la 70% (pentru peste 21 de evenimente pe bilet), mult peste ce oferă casele de pariuri competitoare pe acest segment.
  • Pariuri Live. Pariorii profesioniști știu că banii serioși se fac la pariurile live, iar oferta celor de la Stanleybet se imbunătățește încontinuu și în această zonă. Cotele sunt bune, iar oferta este una variată, din cele mai importante sporturi.
  • Cazino online! Dacă ești amator de „păcănele”, jocuri de tip video slot exact ca in agenții, atunci www.stanleybet.ro este locul ideal. Poți juca, pentru acomodare, și pe bani virtuali, dar cel mai important, poți simți adrenalina jocului, instalat comod în fața calculatorului. Jocurile de tip slot (peste 100 disponibile) sau jocurile de masă (table games) – Blackjack și ruletă, se regasesc în oferta cazinoului Stanleybet
  • Stanleybet oferă posibilitatea parierii online fără a mai fi nevoie de un card sau de un cont bancar. Probabil cea mai tare chestie cu care agenția de pariuri sportive Stanleybet își onorează clienții.  “Cash Online” este produsul extrem de apreciat de către orice parior care poate acum încărca și retrage bani din contul de pariere online într-un mod mai rapid, direct la ghișeul din agenție. Nu trebuie să mai aștepți 2-3 zile pentru a avea banii din caștiguri în cont. Acum îi poți ridica de la orice agenție Stanleybet din România.

Condiții generale Bonus 100% Câștigător la Stanleybet

Bonusul se acordă în termen de 48 de ore de la revendicare.

Bonusul poate fi jucat atât la pariurile sportive sau live, cât și în zona de cazinou.

Bonusul poate fi retras dupa ce a fost rulat (jucat) cel puțin o dată.

 

 

 

Leave a Reply