300 RON bani inapoi pentru liga 1 play off

300 RON bani inapoi pentru liga 1 play off

Unii oameni din fotbalul autohton sustin ca sistemul play-off-play-out este falimentar, dar Netbet, una dintre cele mai apreciate case de pariuri din Romania, doreste sa ii contrazica. Dan Petrescu impreuna cu echipa Netbet ofera clientilor 300 RON bani inapoi pentru liga 1 play off .

Steaua parea la un moment dat iesita din lupta pentru titlu, dar victoria din etapa trecuta impotriva liderului Astra Giurgiu i-a apropiat la doar 3 puncte de acestia, cu 8 etape ramase pana la finalul competitiei.

Cu multe rasturnari de situatie si rezultate surprinzatoare in meciurile din Liga 1, Netbet doreste sa vina in ajutorul clientilor sai si sa limiteze pierderile acestora.

300 RON bani inapoi pentru liga 1 play off

Astfel ca agentia de pariuri online cea mai apreciata de pariorii romani, ofera 30% Cashback din totalul pierderilor suferite pe meciurile etapei cu numarul 3 din Play-OFF, dar nu mai mult de 300RON.

Tot ce trebuie să faci e să plasezi cel puțin un pariu pre-live pe bilet simplu pe meciurile din Liga 1 Play Off, Etapa 3 :
Astra Giurgiu vs. ASA Tg. Mureș Meciul dintre liderul actual si vice-campioana se dsiputa vineri de la ora 20:30.

Pariaza pe primul meci al etapei cu numarul 3 din play-off doar dupa ce consulti ponturile la pariuri oferite de echipa Superpont

Viitorul vs. Steaua București. Duelul dintre nas-fin se joaca sambata de la ora 20:30, cu Steaua in goana nebuna dupa liderul Astra si dupa cel de-al 4-lea titlu consecutiv in Liga I

Dinamo București vs. Pandurii Tg. Jiu. Elilogul etapei cu numarul 3 din play-off se joaca duminica pe Arena din Stefan cel Mare de la ora Romaniei 20:30
Pentru a te inscrie la promotie trebuie sa te loghezi in contul tau Netbet(daca nu ai deschide prin Superpont si ai un megabonus de 300RON) si sa apesi butonul aferent acestei promotii.

Promotia se supune unor termene si conditii.

Leave a Reply