200 RON Cashback pe meciul Manchester United vs Leicester

200 RON Cashback pe meciul Manchester United vs Leicester

Leicester City este aproape campioana in Premier League pentru prima data in istoria de 132 de ani ai clubului.Duminica ,,vulpile” au meci greu pe Old Trafford impotriva lui Manchester United, iar in cazul unei victorii pe ,,teatrul viselor” Mahrez&Co o sa fie siguri campioni. Pentru un asemenea meci, ofertele caselor de pariuri sunt pe masura, iar Netbet, cea mai apreciata agentie de pariuri online din Romania, ofera 200 RON Cashback pe meciul Manchester United vs Leicester.

Deschide cont la Netbet prin Superpont si profita de superbonusul de 300RON, iar in plus ai cea mai variata gama de pariuri, atat pre-live cat si live

Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania, 200 RON Cashback pe meciul Manchester United vs Leicester

Ce trebuie sa faci pentru a primi banii inapoi? Nimic mai simplu.

Te loghezi in contul tau Netbet (daca nu ai cont deschide aici) si sa te inscrii la promotie apasand butonul de Inscriere aferent acestei promotii.

Trebuie sa plasezi cel putin 2 pariuri pe meciul de duminica dintre Manchester United si Leicester care sa aiba miza minima 80 RON, iar Netbet iti ramburseaza 25% din pierderi in limita a 200RON.

Atentie doar pariurile pre-live pe acest meci sunt luate in considerare, iar pariurile duplicat nu sunt acceptate.

Promotia se supune unor termene si conditii.

Leave a Reply