SuperPont despre oameni si sport : Laura Roxana Rus, fotbalul românesc are campioni

Titlul de golgeter în Liga Campionilor, titlul de cel mai bun jucător străin din campionatul Spaniei sunt performanțe la care fotbalul românesc visează . Sau nu ! Cam încurcată situația când știm prea bine cu cine și cum ne prezentăm în fotbalul nostru.

Va rog să luați o pauză între două articole despre scandalurile din fotbalul mioritic  și să va notați un nume. Laura Roxana Rus este un sportiv care practică fotbalul feminin și are în palmares titlul de golgeter al Ligii Campionilor. L-a câștigat în ediția 2012-2013, în tricoul celor de la Apollon Limassol. A fost un sezon senzațional pentru româncă care a cucerit atunci și Campionatul și Cupa și titlul de golgeter în Cipru. Am remarcat faptul că Laura nu era singură româncă din lotul ciprioților, alături de ea aflându-se alte 5 jucătoare din țara noastră.

Nu rata oferta de BONUS de 50% până la 200 RON pentru prima depunere.

Performanța nu mai era o noutate pentru Laura Rus, care deja fusese desemnată cea mai bună jucătoare din afară Spaniei în Superliga Feminina ! Ea a evoluat în culorile celor de la Sporting de Huelva timp de patru sezoane consecutiv. Născută în 1987, “Lala” a reușit să câștige și titlul de golgeter în România unde a jucat pentru Pandurii Târgu-Jiu și FCM Târgu-Mureș. După un sezon în Danemarca, Laura a ajuns în Asia, în Coreea de Sud, una din țările în care fotbalul feminin este la un nivel foarte ridicat. “Lala” este legitimată acum la Icheon Daekyo Women’s Football Club.

laura rus la noul clubDaekyo Sports este parte a concernului Daekyo implicat in servicii in domeniul educatiei. Compania isi desfasoara activitatea in Asia, America de Nord si Centrala si in Europa.  Presedintele companiei este presedintele Korea Council of Sport for All (KCSA), organizatie afiliata ministerului de resort.  Orasul Icheon va este poate cunoscut datorita firmei Hynix, ale carei componente se regasesc chiar si in pc-ul pe care il utilizati in acest moment – partenerii lor sunt Dell, Apple, IBM, Asus …
Laura a ajuns sa fie componenta a Daekyo Kangaroos dupa o perioada excelenta la Suwon FMC WFC, o alta echipa de clasa din Coreea de Sud.

Mizati aici pe meciurile favorite. Aveti cote excelente, optiune live, video live si 250 RON Pariu Fără Risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont.

Conditiile oferite fotbalului feminin sunt deosebite. Icheon Daekyo WFC evolueaza pe un stadion modern, multifunctional, cu peste 20.000 de locuri, folosit si de echipele nationale pentru pregatire. Si la Suwon exista o baza sportivă deosebită ( stadion cu 27.000 de locuri, stadion de baseball, sala se sport cu peste 5.000 de locuri) unde a evoluat și echipa masculină Suwon Samsung Bluewings.


l rus queen o ftme matchLaura Roxana Rus a răspuns pe măsură condițiilor oferite și are deja, și aici, performanțe remarcabile. In anul 2015 ea fost golgeterul campionatului, marcand si impotriva actualei sale echipe. Fanii retin si ziua de 29 iunie 2015 cand “Lala” a reușit o triplă în meciul cu Seul Amazones și Suwon a ajuns atunci pe locul secund în WK League !

Vedeti aici un montaj cu golurile Laurei!

Orașul natal, Bocșa, se poate mândri deci cu un nou sportiv de clasa, alături de Francisc Vaștag, Ion Mureșan, Ștefan Nyari, Constantin Gruescu sau Dorinel Munteanu. Laura Rus este și om de baza la echipa națională pentru care a reușit 22 de goluri în 45 de meciuri.

Laura Roxana Rus are tot ce presupune profilul unui campion. Revenirile ei în țară înseamnă implicare în activități caritabile și susținerea fotbalului din Bocșa. Banatul montan nu mai are acum fotbal de performanță, dar sportivii de la Metalul Bocșa, Bozovici, Anina, Oravița sau Berzasca au sigur un model după care se pot ghida astfel încât să dețină deprinderi și capacități de adaptare la o lume în schimbare. „Modelul” Laura Roxana Rus este unul demn de prima pagină.

 

Laura Rus : “M-am ghidat mereu dupa motto-ul: Magia inseamna sa crezi in tine. Daca poti face asta, poti face orice”.

Oferta speciala: pariază pe Turneul de la Rotterdam, iar noi îți rambursăm 20% din suma pariurilor plasate în cursul săptămânii – sub formă de bonus!

Maine gasiti aici interviul acordat site-ului Superpont de catre Laura Rus.

Leave a Reply